View Single Post
Old 09 Mar 2007, 11:06   #48
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Re: pe mine m-a enervat/dezgustat total

Originally Posted by Dino:
- De ce trebuie sa ii vad pe aia doi dezbracati in pat cu toate alea la vedere?? Era de ajuns sa ii filmeze din alt unghi cat sa se vada ca nau chiloti pe ei si cu asta basta, nu pricep de ce tb sa se vada si organele genitale filmate la lumina zilei de la 2 metri.2 minute incheiate incontinuu Gesturile/dialogul lor puteau fi facute fara sa se vada clar pe ce pun mana si despre ce vorbesc
Filmul e interzis doar sub 14 ani, desi contine scene de nuditate post-sexuala foarte explicite si mai ales clare baieti. Deci care ai 14- 18 ani si vrei sa vezi ce are tipa aia pitica din "Furia" de la mama ei in chiloti, filmat clar,din fata si de aproape da navala ca de data asta te lasa legea.
Bänuiam de mult, dar ieri am aflat din surse sigure o serie de chestii care mi-au confirmat supozitiile.
Exhibitionismul nemotivat din filmele lui Pintilie îsi are originea în frusträrile lui din copilärie. Psihiatric vorbind, e un copil într-un trup de bätrân, obsedat sä vadä (mai mult, sä filmeze, sä le arate si altora, cât mai multor spectatori) cât mai des si cât mai clar, oameni goi (retineti, aparitiile din acele secvente nu sunt "nuduri", ci "oameni dezbräcati în pielea goalä"), pentru a sfida tabuurile si conventiile sociale.
Din acelasi motiv, înjurä, vorbeste vulgar cu echipa, îi terorizeazä pe toti, etc. La fel se explicä si atractia lui spre subiecte si medii sordide, si imaturitatea stângace cu care le filmeazä, montajul abulic, si mai ales agresarea sexualä a actritelor (pe Coca Bloos a socat-o atât de tare, încât era sä refuze rolul) - ca o prelungire falicä, o formä de autoconfirmare.
O sä mai povestesc pe-aici, asearä am aflat o droaie de la filmärile pentru "Niki Ardelean...". Deocamdatä, citez o afirmatie hazlie a lui Clody Bertola:

"Primul meu sot mi-a fost ca un tatä.
Liviu mi-a fost ca un frate.
Lucian mi-e ca un copil.
N-am avut si eu parte de-un BARBAT la viata mea!"
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif