Acum sincer...am avut momente cand am inceput sa rad ori ca se bateau cei doi frati ori ca e extraordinar de gelos Jack si fata lui nu putea sa arate asta mai bine de atat. Si scenariul...avea niste replici, intr-adevar specifice boxeorului din NY care nu a stat pe la scoala dar bucati intregi din scenariul nu aveau nici un rost...
Eyes Wide Shut - 9/10. In sfarsit am avut onoarea sa vizionez si eu acest film al marelui regizor Stanley Kubrick, din pacate e si ultimul. E un film destul de dificil de explicat...dar actiunea e simpla si directa. Asta pentru ca Stanley Kubrcik este unul din putini contribuitori a artei cinemaului care nu dezvaluie totul pana in finalul filmului astfel incat totul este clarificat la final, nu. El ofera indicii prin fiecare aspect al filmului: muzica, imagine, dialog si mimica. Finalul este deschis si astfel fiecare spectator (care intelege cat de cat filmul pe parcurs) isi alege un final dupa bunul plac. Filmul este superb prin fiecare aspect: imagine...cadre lungi si largi, dialog...simplu dar inteligent si muzica...speciala intr-adevar, toate contopite intr-o coreografie perfecta, alcatuind astfel unul dintre cele mai memorabile Kubrickuri facute vreodata...dar precum stim, toate filmele facute de el sunt o dovada vie de arta cinematografica si fiecare din ele sunt unice si originale. Recomandat.