Deci memoria ta e suficient buna cat sa retina ideea unui mesaj, dar nu si tonul lui...

Exprimarea mea a fost mult mai politicoasa decat lasi tu sa se inteleaga, ricciotto, iar problema ridicata este extrem de justificata. Astept un raspuns (tot pe mesaj privat) in care sa-mi spui ce-ai de gand cu privire la statutul tau de moderator.
Delict de disensiune? Deloc. Dupa cum ai vazut, ti-am raspuns la toate intrebarile, ceea ce face reactiile tale ("o sa fie si mai rau?") sa fie niste lovituri sub centura. Nu, dupa cum sigur ti-ai dat seama, "mai mult" inseamna ca totul altceva: ceva "misto". Si, crede-ma, acum ceva vreme erau mult mai multe "injuraturi" si "atacuri" decat in prezent. Iar pe Bubu, pe care tu il introduci la categoria "bannari discretionare" desi nu te-ai deranjat sa-i citesti posturile, l-a bannat si vajnicul Emanuel, cu mult mai putine scrupule si rezerve decat am avut eu.
In sfarsit, avand in vedere ca ai deschis un subiect asemanator in Condica, si ca aici nu mai discutam despre cine detine Cinemagia (ceea ce continuu sa cred ca e total irelevant), ci despre lucruri care tin de celalalt subiect, am sa-l inchid pe acesta si continuam acolo. Daca mai e cazul...