Ce "tupeu"? Pun intrebari normale, n-aveti decat sa nu va obositi sa imi raspundeti daca va e lene si vi se pare ca merit sa ma dau pe Google drept pedeapsa ca mi-am permis sa nu semnez condica aici o vreme.
A mai incercat cineva sa ii faca "dosar" lui Pitbull si s-a ales cu un numar excesiv de castane. De ce sa ma obosesc, daca voi sunteti fericiti asa? Dar nu va mai puneti intrebari despre mersul forumului cata vreme tratati "ascensiunea" lui Pitbull si deriva forumului drept... coincidente. Bubu nu e singura victima a lui Pitbull, din cate am observat. NoOne nu degeaba sta in colt si nu iese decat cand chiar i se pare ca forumul a mai coborat o treapta. Face it! Pitbull is
very wrong in this picture.
Daca mergea el sa isi deschida forum in alta parte, "Cinemagia" nu avea decat de castigat.
Iacata. "Parerea mea". Asta nu era de Bubu, ci de altcineva, I forget...
Cat despre "exclusivismul" micului grup de scenaristi in iarba... Hai sa nu reluam aceasta straveche discutie.
Acolo a mers totul cu fluxuri si refluxuri, si a continuat astfel si dupa ce am plecat eu. Este normal. Proiecte vin, entuziasmeaza, sunt luate la cercetat, discutat, apoi multe isi arata punctele slabe. Momente ca acelea nu fac decat sa oglindeasca procesele care se intampla in intimitatea fiecarui creator, non-stop. Dar de acolo si-au extras ceva energie, chiar la inceputurile carierei lor, cativa oameni care acum chiar castiga o paine din scenaristica. Unul singur daca era in situatia asta si efortul meu (ala, minuscul cum il considerati voi) ar fi fost deja compensat din plin. Dar au fost chiar mai multi, so...
Ah, voiati sa ajungem la Oscaruri cu scenariile incepute in "Cinemagia"?
Poate vreti sa imi cer si scuze ca nu s-a intamplat acest miracol? Cate temenele sa fac spiritului "Cinemagiei"? Sau lu' "Business Media Group" direct? Pai da, puteam sa ii consolidez brandu', si in nemernicia mea, ca un caine turbat, vorba aia... Mi-am vazut de treaba cand s-au naclait lucrurile pe aici!
:oops: