View Single Post
Old 22 Feb 2007, 09:14   #13
sacratis
Novice

sacratis

Heheh,vad ca te iei cam mult dupa ce zic zic reviewurile sau ce zic altii.Eu nu fac deloc asta,pur si simplu ma uit la film.
Parfumul stiu ca a primit recenzii cam naspa,dar dupa mine nu si le merita.Imaginile sunt superbe,iar cinematografia inseamna imagine in primul rand.Oricum da,parfumul are multe greseli dar originalitate(ceea ce vad ca incerci tu sa gasesti in filme)sigur nu-i lipseste.Nu se ridica(evident)la nivelul cartii,dar reuseste sa o completeze in domenii unde cartea nu putea ajunge:muzica si imagine.
Pentru o experienta culturala inedita recomand citirea cartii si apoi si vizionarea filmului.Asta e marea greseala a filmului,ca nevoind sa bage totul in 2 ore a mai taiat un capitol,chestii esentiale si astfel nu poate sa impresioneze pe cei care n-au idee ca a existat si o carte.
Despre Blood Diamond..hmm:Este un film foarte bun pentru ca nu plictiseste si nu o da in mega penibil.In penibil ,faze cliseu americane o da,dar parca nu exagereaza ca alte super productii.Filmul este foarte angrenant,se intampla multe chestii si iti ramane de zis:"de ce nu se mai fac filme ca acesta".Discutiile sunt reusite iar Connely e mega buna.Desi are un subiect serios,nu cred ca e un film politic,ci doar un film de actiune foarte reusit care totusi reuseste sa trateze un subiect important.Filmul e de nota 10 pana pe final.Cand nah,isi bat joc de el.Di Caprio e ok.Nu merita oscarul,dar e un actor bun.
Hai gata ca nu mai comentez si de celalate filme :d
Cate ceva de Pans:Faza aia ca fetitza se opreste sa mance prune sau struguri sau ce erau si astfel mor vreo doi spiridusi m-a enervat la culmea!Am injurat vreo doua minunte,apoi am gasit scuza ca era copil..si ca deh copiii is cam prosti.Dar la faza cand tipa,Soledad parca o chema,are sansa sa-l omoare pe the evil dude,iar ea doar ii largeste gura,lasandu-l in viata si deci riscandu-si propria viata in viitorul apropiat..ei bine acolo n-am gasit nicio scuza.
Cat despre final,nu stiu m-a lasat rece,mi-a amintit de un serial italian la care ma uitam cand eram mic,tot asa cu o printzesa mai baietzsoasa..si parca parca ala era mai bun.Poate supraapeciez un film care mi-a placut in copilarie dar totusi.
Eu am enumerat cateva chestii negative,ca de alea pozitive te-ai ocupat tu
sacratis is offline   Reply With Quote sendpm.gif