View Single Post
Old 18 Feb 2007, 15:34   #970
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
ca eu nu pot.si m-am suparat ca dupa ce ca am salariul mic am mai dat si vreo 5 mil.sa fac cursul cu convingerea ca se poate si acumm mmmmmmmmm
Da unde lucrezi dear?

este mai sus draga-profesor educator la o scoala speciala.
se pare ca ,cursul nu imi foloseste !5 milioane aruncati,mai bine ii dadeam la facultatea mea ca mai am o rata de platit 9 mil.uf
dar cel putin am terminat cu zece pe cand celelate profesoare cu note de 9,8,7 etcpe care le cunosc eu asa ca tot e ceva,si cine stie candva poate imi va folosi.ok va pup.sper sa mai pice vreo filmare banoasa sau ceva concret in ceea ce sunt eu pasionata.
sau cel care se lauda cu playboi-ul sa puna vorbele in practica.altfel pare un fraier care doar incearca sa iese in evidenta prin ceva ce nu poate ,dar se amageste singur cu vorbe.incearca"marea cu degetul"
nu stiu sper sa primesc de undeva o suma fabuloasa ca nu se mai poate sta fara banuti suficienti sau sa se mareasca salariul odata.
cat despre masinuta nu am luat-o inca ca astept acceptul de plata,dar faza e sa vina cat mai repede ca acum in martie imi expira si asigurarea casco si nu cred ca mai pot sa o continui sa o fac.uf voi vedea.dar sa primesc mai repede masinuta mea.