cineclub
cinemateca romana?
a... locul ala in care am vazut la un moment dat solarisul lui tarkovski? a... parca era cam ciopartit totusi si sunetul nasol.
ma intrebi daca am mai trecut pe acolo?
nu...de cand am net, nu... mai bine stau acasa si vad filmul tras de pe dcc pe ecran lat.. mananc popcorn si am surround...
dar daca ai putea vedea filmul in sala de cinema si ai avea posibilitatea sa ramai in sala si sa il discuti cu ceilalti spectatori? te-ai misca de acasa pana la cinemateca?
hmm... nu stiu... depinde de film... si daca nu am altceva de facut in seara aia. apropo, cand se intampla asta? adica sa vad si sa vorbesc despre filmele vazute? in fiecare zi?
nu... de 2 ori pe saptamana... miercuri si duminica seara.
bai, nu stiu ce sa zic. am vazut o gramada de filme vechi... tarkovski, kurosawa, bergman...
aha... dar un film de satyajit ray ai vazut?
cine?
satyajit ray, un regizor indian....
hahaha... film indian la cinemateca.. asa rau a ajuns cinemateca?
stai, ai rabdare ca revin cu un post in care explic despre ce e vorba... zi-mi daca ai vazut un film de ray?
nu.. n-am vazut..
dar de demy? sau de bogdanovich? sau de mizoguchi? sau de pasolini?
a..asta nu face filme cu prostii? cred c-am vazut ceva pe vhs... e tare..
deci vii la cineclub miercuri la 7 seara?
ce e? pasolini?
nu... e ray... pasolini mai incolo...
aha.. si pot vorbi la sfarsit despre film cu ceilalti?
da..normal..
nu stiu ca sunt cam timid..
poti sa ii asculti si sa nu vorbesti..
aha.. hai ca vad.. poate vin.. dar ce e cu regizorul asta?
scriu intr-un post ulterior si afli.. dar mai bine vii sa vezi un film de-al lui..
ok..ok.. si cat costa biletul?
3 RON... adica 30000 de lei vechi...
a..nu e mult.. pai bine atunci.. poate ne vedem.. sa vad ce zice lumea pe forum. lume de pe forum: ce zici? vrei sa vezi un film vechi si apoi sa vorbesti despre el cu alti oameni? daca zici da, vin si eu la cineclub, daca zici nu, mai bine beau o cafea de banii aia.. cu iubita..
|