View Single Post
Old 11 Feb 2007, 22:04   #965
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Leonard:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Leonard:
e "Airplane!"
Privit retrospectiv, devine "Airplane I".
Viitorul opereazä, chiar si neoficial, corectiile necesare.
Zicem "Rambo" I, II, si III, nu "Rambo", "Rambo II" si "Rambo III".
Sau: "Back to the Future", I, II si III, nu "Back to the Future", "Back to the Future II" si "Back to the Future III".
Si: "Nightmare on Elm Street I, II, III, IV, I", nu "Nightmare on Elm Street", "Nightmare on Elm Street II", "Nightmare on Elm Street III", "Nightmare on Elm Street IV" si "Nightmare on Elm Street V".
Iti dai seama ce-ar fi iesit dacä se-apuca Kubrick sä facä vreo cinci sechele la "Dr. Strangelove, or How I've Learned to Stop Worrying and Love the Bomb"? Päi de-asta a pus el sä radä lumea cu atom�*cele la sfârsit - de ce credeai? Ca sä nu trebuiascä sä facä si II, III, etc.
[/i]

ºi da ºi nu. în cazul Airplane! nu-l gîndesc neapãrat legat de II ca sã-i zic I, mai ales cã autorii sunt cu totul alþii. la fel ºi la Matrix, pentru mine rãmîne unul singur, chiar dacã s-au fãcut ulterior sequeluri chiar de aceiaºi autori, pentru mine acestea sunt cantitate ignorabilã. la fel la Phantasm sau Hellraiser, cînd vorbesc despre ele nu le adaug 'I'. La Back to the Future (I), da, poate, sau la Terminator (I) sau la Alien (I).
dar ce zici de "History of the World Part I"? De ce a fost denumit aºa? fiindcã nici autorul ºi nimeni altcineva n-a mai creat vreo continuare. A fost doar o poantã titlul?

mai eu am zis asa in gluma copilot de la copil si si pilot.asa mi-a venit.acum ma intreb daca este imp sa am sa ma casatoresc mai repede sa nu.sau inca mai am multe de facut etc habar nu am dar ramane de vazut si daca ma va merita cineva.
ai putea sa zici si adulter - de la adult si si sofer.
sau bätrânaci - de la bätrân si si cârmaci.
ori adolescentiu - de la adolescent si si vizitiu.
(si mie asa mi-a venit - toate astea, chiar acum.)
este imp sa ai si neimp sa nu ai.
da, ramane de vazut.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif