Thread: Babel
View Single Post
Old 10 Feb 2007, 16:50   #26
victor
Guru

victor

Nu am vazut Amores perros, mai de mult cineva spunea ca este mai sfsietor decat 21 gramms. Am vazut 21 gramms si acum Babel.

21 gramms este cea mai imposibil de vizionat drama pe care am vazut-o. Simteam durerea personajelor. Babel insa este un film chiar suportabil. Poate si din cauza faptului ca ma asteptam la ce e mai rau, credeam ca o sa moara cei doi copii, ca japoneza se va arunca de la balcon, ca CB va muri. Dar aici a fost surpriza, in nici un moment nu am crezut ca drama se va materializa in moarte tocami in familia marocanului.

Spune cineva mai sus ca e plictisitor, pentru mine nu stiu cand a trecut timpul si as fi vrut sa mai dureze. Peisajele din Maroc, ritmul de viata din Japonia, bucuria si distractia latina din Mexic, drama familiei americane au facut sa nu imi para deloc ca filmul e lent sau plictisitor. Apropo exista drame pe fast forward ?

Pentru mine Babel este un film foarte bun, pe care l-as revedea cu aceiasi intensitate ca prima oara dar este totusi este sub 21 gramms. Astept cu nerabdare sa vad Amores perros. Vine sau il va da cineva la TV ?

Pt pitbull, nu era gup de turisti americani, unii dintre ei vorbeau franceza.

Ce nu am inteles este de ce a urmarit drama japonezei. Tatal ei a dat arma marocanului dar drama ficei lui nu are nici o legatura cu ce a creat acest eveniment.
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif