Thread: Bancuri
View Single Post
Old 27 Jan 2007, 21:10   #508
Gloria
Super Moderator

Gloria

Chestii pe care nu le-ai stii daca nu te-ai uita la filme

Chestii pe care nu le-ai stii daca nu te-ai uita la filme
E mereu posibil sa parchezi masina direct in fata cladirii unde vrei sa intri.
Un detectiv poate rezolva o crima de-abia dupa ce e suspendat din functie.
Daca te apuci sa dansezi pe strada, toti cei peste care da stiu si ei toti pasii de dans.
Majoritatea laptopurilor sunt destul de puternice ca sa poata contracara sistemul de comunicatii al oricarei civilizatii invadatoare extraterestre.

Nu conteaza daca esti in inferioritate intr-o lupta de arte martiale – toti adversarii tai vor dansa intr-un fel amenintator in jurul tau, fiecare asteptand cu rabdare sa fie atacat pana cand l-ai batut pe cel dinainte.

Daca cineva e lovit si isi pierde cunostinta, niciodata nu va suferi o contuzie sau vreo leziune grava.

Nimeni implicat intr-o urmarire cu masini, jaf, explozie, eruptie vulcanica sau invazie extraterestra nu va intra in stare de soc.
Sectiile de politie dau ofiterilor teste de personalitate ca sa fie siguri ca li se da un partener care este exact opusul.

Cand sunt singuri, toti strainii vorbesc englezeste intre ei.
Intotdeauna poti gasi o drujba daca ai nevoie.

Orice usa incuiata poate fi deschisa fie cu o carte de credit, fie cu o agrafa, cu exceptia cazului cand e usa unei case in flacari in care e un copil incuiat inauntru.

Un gard electric, suficient de puternic sa omoare un dinozaur, nu va face nici un rau unui copil de 8 ani.

Stirile TV care contin o veste despre ceva foarte important sunt difuzate exact in momentul cand deschizi televizorul.