View Single Post
Old 27 Jan 2007, 11:07   #36
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by herbert:
Draga Mihnea (cum naiba sa spun ... draga Pitbull ), am citit scanarea maratonica despre C.N.C. e OK. nu e excelenta, pt ca este bruiata de tonul pamfletar. nu era cazul, dupa opinia mea, nu se potriveste. am ramas, asa, cu o impresie de revolta vesela...
Serj trebuie batut in cuvinte putine, precise si grele...
Serj trebuie sä fie bätut zilnic, la ore fixe, cu pumnul, peste gurä.
Asa: te duci la el, zici "Serj, e ora zece." Jap, jap, trosc! "Bun, fii cuminte, revin, pa." Trece-o orä. "Serj, e unspe." Zdrang, poc, buf! "Vezi dacä esti prost? See you." Pe urmä: "Serj, e doispe." Pleosc! Etc.
Da, recunosc, mi-am dat drumul prea tare. Oricum, impresia de revoltä veselä a fost intentionatä, pentru cä Puiu e foarte serios si crâncen (si-n cele trei ore când am vorbit în cafenea, se vedea clar cä era încä profund afectat de toatä treaba), asa cä m-am gândit sä fiu complementar, n-am vrut sä am o atitudine redundantä, sä dau întregii chestii o stare prea solemnä... Pe lângä elementele grave pe care le comportä (prejudicierea valorilor culturale nationale, propagarea voitä a confuziei de valori, pagubele financiare imense, delictele penale ale traficului de influentä - si, probabil, mituire), toatä situatia are si zona ei incontestabilä de comic. In fond, ce sunt ästia, cu toatä liota lor de mici lingäi, dacä nu niste pizde belite în mijlocul unei ostiri de coaie flescäite bälängänind ca mucii sub nas? Si-n mijlocul lor, pula moale de Serj, chiräind cä el-îi häl mai tare din parcare. Päi sä nu te umfle râsu'? :lol:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif