View Single Post
Old 02 Jan 2007, 17:15   #75
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
The Good Shepeherd - 6/10. Am ales sa-l vizionez din cauza ca e regizat de Robert De Niro. Nu am mai vazut nici un film regizat de el si la o privire mai atenta am vazut ca a mai regizat un film "A Bronx Tale" acum 13 ani. In fine, nu regia e punctul forte al filmului, daca as putea spune forte in orice caz, ci scenariul care e complicat, incalcit, pe dos, etc...credeti ce vreti, dar un scenariu nu trebuie sa fie in felul asta in asa fel incat sa iti stimuleze inteligenta. Ideea e ca cele 2 ore jumate au trecut foarte, foarte greu. Cand am inceput sa-l vizionez era lumina, acum e intuneric, asta a amplificat senzatia de trecere rapida a timpului, dar foarte lenta a filmului. O sa vedeti multe secrete, drame de familie, societati secrete si inceputul C.I.A.-ului. Actorii nu joaca genial, de fapt nici unul nu iese in evidenta si mai e si faptul ca nu stii in ce an se petrece actiune, ba e in al doilea R.M., ba in anii '60...si nu iti dai seama dupa cat de mult a "imbatranit" personajul lui Damon, pentru ca e forever young. Mda...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif