View Single Post
Old 01 Jan 2007, 16:18   #74
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Idiocracy - 7.5/10. Mi-a placut, mi-a placut viziunea lui Mike Judge (creatorul personajelor Beavis si Butt-Head) asupra viitorului indepartat daca o sa continue cu teoria semi-adevarata care o arata la inceput. E un film foarte amuzant cu personaje care seamana cu cele 2 mentionate mai sus si deci cine e fanul genului de comedie bazata pe prostie exagerata il recomand...e chiar foarte misto.

School for Scoundrels - 8/10. Pe mine m-a distrat destul de mult filmul asta...destul incat sa-i dau 8. <spoiler alert!>Are o poveste tipica gen fraierii ajung cu gagicile cele mai bune, ei castiga, etc. Dar e spusa in asa fel incat sa nu crezi asta decat la sfarsit. In mod evident, sunt o groaza de glume, care chiar sunt amuzante si bine plasate, poate cea cu electrocutarea in avion a fost putin deplasate dar in rest, am ras. Daca vreti, filmul va mai invata cum sa fiti mai puternici, sa nu va lasati calcati in picioare, etc. dar avem Fight Club pentru asta. Mi-a placut si cum a jucat Jon Heder (ajunge sa aleaga roluri care tind spre neutru, ca sa nu ramana la stagiul de Napoleon Dynamite) si "relatia" dintre el si personajul lui Bob Thorton. E un film placut care o sa va amuze.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif