Originally Posted by StefanDo:
In legatura cu Sex Pistols, my mistake! Am primit o lista cu soundtrack-ul si nu am verificat-o. Acum e modificat.
|
ai primit lista dar nu ai verificat si ai scris in recenzie ... haha! ar trebui sa imi dai a few pointers on documentation for movie reviews ... that
would be swell!
mdeeeah ... permite-mi sa fiu brutal de sincer dar indraznesti sa imi ceri mie sa scriu eu 5000 de caractere ? ca ce chestie ? primesti o lista cu soundtrack-ul si cine stie ce comentarii tembele de la
x&y le postezi intr-o recenzie pe cinemagia - oamenii reactioneaza si tot tu esti ala cu coaele maaari.
poate ca merge cu pitbull sa-l provoci sa-ti scrie recenzii (in 16 pagini - front & back - gaseste el ceva sa spuna despre marie antoinette) dar cu mine nu. promit ca ajung la marie antoinette si iti dau link-ul sa ma citesti dar pana atuncea sunt in vacanta acum si pana atuncea mai invata sa vezi filme si sa scrii recenziile
DUPA ce ai vizionat filmul si scrie si tu ce parere ai tu despre film - nu ma lua cu istoria & alte fonfleuri. you're sucking all the fun out of watching movies si acesta este motivul pentru care am si reactionat mon cher. daca vrei sa imi transmiti parerea ta despre film spune-mi in cuvintele tale nu-mi da paste din wikipedia la fragmente istorice despre Louis & antoinette da ?
p.s. - nu esti nici primul nici ultimul care primeste articolele gata facute pentru publicare ... oi fi ocupat - stiu eu ?
:happy: