View Single Post
Old 25 Dec 2006, 23:44   #70
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by Dea_Tofog:
M0n0, ai vazut si tu filmul ala de Craciun.... tre ceva mai vesel

eu am vaz Children of Men - 7 (asta pt ca e clive owen hot). ma asteptam la ceva mai bun.
Nu l-am vazut de Craciun...l-am vazut pe 22...
De Craciun am vazut asta:
Flags of Our Fathers - 8/10. Inca un film despre al doilea razboi mondial, dar e original pentru ca partea asta din razboi nu a mai fost aratata. Clint Wastwood a regizat filmul acesta si a facut-o respectand faptele istorice, aproape la sange. Eu nu stiu istoria razboiului din '45 in totalitate...dar dupa ce se termina filmul, se deruleaza genericul de final langa poze reale din acele momente. Unele din ele sunt folosite ca frame-uri din cadrele alese de Eastwood...Eu deja ma ingrijoram ca regizorul e deja prea batran sa mai faca filme dar a facut 2 intr-un an...la 76 de ani...acesta si Letters from Iwo Jima si amandoua promit, cel putin asta care l-am vazut nu dezamageste si cele 2 ore si ceva minute trec repede. Putea totusi sa pastreze ordinea cronoloigca a flashback-urilor...era mai usor pentru specatatori. Si pentru fanii filmului "Salvati soldatul Ryan" mai aveti in filmul asta o scena de lupta pe o plaja, nu e la fel de buna dar e mai lunga.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif