Thread: Vampires
View Single Post
Old 16 Dec 2006, 21:30   #49
Ava
Senior

Ava

Send a message via Yahoo to Ava
Bun....ziceam Vampires out for Blood:

Un detectiv primeste cazul unei fete disparute si merge la o petrecere rave unde se presupune ca aceasta a fost vazuta ultima oara. Dupa multe beri si ore intregi de asteptari, o zareste pe fata si urmarind-o ajunge sa fie chemat in limuzina acesteia, loc din care incep tot felul de jocuri sexuale ajungand in final intr-un adevarat loc al orgiilor. Aici Maestrul vrea sa il transforme in vampir, dar putina luciditate care i-a ramas il ajuta sa scape de el, insa nu si de transformare. Socat de ceea ce i s-a intamplat, le povesteste totul colegilor de serviciu, insa toata lumea il crede nebun. Singura lui scapare ramane fosta sotie, care e celebra pentru povestirile sale cu vampiri. Aceasta ezita si are dubii la inceput, dar pe parcurs scopul ei devine sa il intalneasca pe Maestru si sa fie transformata. Detectivul insa, nu e constient de acest lucru, ci crede ca vrea sa il ajute sa scape de blestem.

Nu cred ca multi vor fi interesati de acest film dar eu nu spun totusi cum a fost finalul...

Mastrul a fost un tip tare simpatic, cu look a la Grinch si deloc infricosator.
Coloana sonora mi-a placut si ea, lucru pe care nu il pot spune despre multe filme.

Pana acum, numarul 1 pentru felul in care arata un vampir transformat, ii ramane tot filmului Lost Boys.