Snakes on a Plane - 7/10. Nu mi-a displacut dar e plin pana in gat de clisee si stereotipuri. Singurul lucru pentru care merita vazut este cantitatea de serpi si efectele speciala cu acestia. E un film foarte distractiv asta daca nu va astepti la un film prea inteligent cu o groaza de faze mai mult sau mai putin ridicole pentru situatia de fata. Oricum...pentru cei care nu au vazut filmul inca...e o ocazie in plus sa il vada pe Samuel L. Jackson sa mai zica o data cuvantul "motherfuc*er"...de fapt o zice de vreo 2-3 ori...si o ocazie in plus sa mai vada niste efecte misto inconjurate de groaza si tensiune.
Mda, numai eu mai postez aici...
The Last Kiss - 8/10. Un film care nu dezamageste. Povestea a patru prieteni, toti la varsta de 28-29 de ani...fiecare cu criza lor de varsta medie...cea principala fiind cea a lui Michael, personaj interpretat de Zach Braff (Scrubs) si relatia lui cu iubita sa (care e insarcinata in luna a treia). Pe scurt, se intampla multe chestii care ii fac sa se intrebe de dragostea lor, daca e destul de puternica pentru a supravietuii...si apoi vin replicile puternice acordate de un scenariu bun si bine construit, cu o poveste nu chiar originala dar care aduce lucruri noi. Un film curat cu un joc al actorilor puternic si bun.
This is getting really annoying...
Spartacus - 9.5/10. Un film incredibil de frumos si de complet cu o poveste foarte buna. Totul este perfect si este un exemplu de film epic de inaintea filmelor epice facute in mare parte pe computer (Lotr). Pentru fanii Kubrick: de la acesta nu v-ati fi asteptat sa regizeze in acest stil stiindu-l doar ca fiind foarte calculat si simetric in alegerea cadrelor. De altfel nu el era prima alegere dar Kirk Douglas (pe langa rolul acesta excelent, a fost si producator executiv) l-a vrut pe Kubrick si eu cred ca nu putea face o alegere mai buna. Filmul este un deliciu pentru ochiul spectatorului dar si pentru urechi, coloana sonora fiind pur si simplu sublima. Jean Simmons este una din cea mai frumoasa femeie pe care eu am vazut-o vreodata intr-un film, o femeie de o puritate si innocenta rara. Iar autenticitatea si atmosfera dn film este extrem de puternica. Posibil ca din punct de vedere istoric sa nu fie chiar precis, dar cui ii pasa? Un film nemuritor si indragit pentru totdeauna de fanii filmelor epice dar si de fanii lui Kubrick si ai lui Kirk Douglas. Si 3 ore si 15 minute nici nu s-au simtit trecand cu filmul asta.