Thread: jegul anului
View Single Post
Old 12 Dec 2006, 23:01   #20
Dominic
Guru

Dominic

Send a message via AIM to Dominic Send a message via MSN to Dominic Send a message via Yahoo to Dominic
1.Crank - hai ca asta trebuie sa fie cel mai prost film facut vreodata!Parerea mea...cea mai mare tampenie... :sick:
2.Ultraviolet - pacat de Mila Jogovich...pacat, risipa de talent!
3.Aeox Flux - sa nu uitam totusi de el!
4.Borat - Nush ce sa zic...totusi nu l`as incadra, dar pare a fi un film cu buget redus
5.My Super Ex-Girlfriend - Uma...get a life
6.Fun With Dick and Jane - Where the F is Jim Carey?Umorul sau cunoscut de toti...
7.BloodRain - Nush...cred ca trebuia sa il pun pe locul 2!Cristana Locken..those tits are :sick: Se putea face ceva frumos din numele asta dar se pare ca regizorii nu s`au chinuit prea tare!LAIM!
8.Hard Candy - Tampenieeee...Insa, pentru un moment chiar am crezut ca l`a castrat pe om...dar pe acea copila as baga`o cu capul intr`o menghina si as strange`o tare de tot!
9.Thumbsucker - Keanu Reeves?Unde?I`au dat o porcarie de rol, dar ce nu face omul pentru bani?!Renunta si la demnitate...Un rol de pedofil prietenos...defapt asta e pleonasm!
10.Alien Autopsy - Oiiii, let`s drink 20 beers and make a movie...i`m so wasted i got an ideea...get a pencil a piece of paper...it goes like this...tampenie!
Risipa de timp si de bani filmele astea!