Corect si incorect deopotriva. Niciodata nu veti reusi sa depasiti elementul de subiectivism in ceea ce priveste alegerile facute la un moment dat sau la alt moment dat. Regulile sunt si ele interpretabile. Mai ales cele "care se schimba in timpul desfasurarii jocului ca sa vina la indemana celor care au cartile".

Normal ca e o parere pur personala. Nu ma intereseaza nici cea facut Bubu si nici cine sunt administratorii. Nu ma tem de a primi ban pentru ca asa cum am mai spus, e doar o parere. Niciodata nu va reprezenta absolutul tot asa cum nici adminii nu vor reprezenta niciodata absolutul.
Subiectivism si nimic mai mult. Pe Pitbull il "cunosc" din foarte putine posturi si pe bubu din si mai putine. Pe StefanDo absolut deloc. Nu tin mortis sa ne imprietenim.

si nici ei nu cred ca au printre prioritati sa se imprieteneasca cu NoOne. (Hmmm... si cine naiba o mai fi si NoOne asta? - poate asa gandesc unii).
Ei bine, NoOne asta mai posta pe-aici cu multa vreme in urma cand inca nu venise valul "spammerilor" si inca nu se daduse startul in "cine are mai multe posturi castiga". Posta atunci fara a avea intentia sa fie bagat in seama. In nici un caz nu lua nimic personal si nici nu facea sa devina personal. Am vazut certuri mari si injurii mascate spuse de oameni care stiu sa foloseasca cuvinte. Cei vechi sunt sigur ca isi aduc aminte de un "oarecare" Amyd. Am pus "oarecare"
in ghilimele tocmai pentru ca nu era
un oarecare. Multe s-au aruncat atunci si ardeau, muscau, loveau, dureau, intepau, rupeau... Ei si? Cand a plecat omul totul s-a terminat. Vreau oare sa spun ceva? Nu stiu. Poate.
Puterea exista. Voi (si prin voi inteleg
adminii) stiti mai bine care este calitatea Forum-ului si stiti mai bine ce trebuie de pastrat si conservat. Asta e patratica
voastra si daca cineva nu are picioarele destul de scurte le puteti taia frumos pe masura. Aveti puterea asta.
In nici un caz nu contest banarea lui Bubu. Nu ma intereseaza
acest aspect al problemei pentru ca nu stiu in care parte este adevarul. Acel mult prea alunecos adevar. Contest subiectivismul alegerii voastre. Chiar daca nu va dati seama prin aceasta actiune ati incalcat una din propriile voastre reguli. Nu ati combatul ideile ci
omul. E normal sa se simta frustrat in momentul in care simte ca pe un Forum, in care exprimarea ar trebui sa fie,
teoretic, LIBERA - este pur si simplu interzis.
Sper sa nu considerati acest mesaj un atac direct asupra puterii voastre. Maine s-ar putea sa nu fiu de acord nici eu cu ceea ce tocmai am scris. Dar daca ceva ceva din acest mesaj va deranjeaza inseamna ca are si un dram de adevar. In rest... sunt doar alte 3 picaturi intr-un ocean. Se vor uita repede. Se vor dilua repede.
Numai bine si rau la nime!
Semnat,
[fostul] NoOne