acum ma-am intors de la ziua judecatii unde am fost din nou dezamagita dar de mine insa.
am fost sunata sa fiu din nou concurent pt ca este penultima emisiune si se da pe 27 dec.de sfantul stefan,si deci au fost cei mai buni participanti.
ok pana sa ajung am tot sperat sa vad semne pt in cazul in care voi participa pt castig,dar desi am observat eu ceva nu am fost capabila sa le folosesc ,sa imi folosesc mintea si sa zin cont.dar faza e ca m-am blocat si nu am mai gandit si m-am lasat pe mana publicului deci,de atatea ori mi-am zis sa fac cum cred eu ca m-am ars de atatea ori cand m-am lasat pe altcineva sa gandeasca in locul meu/
asa ca am fost la runda cu matriosca ,ei bine am dat banii din mana.
dar stiam ca ma voi fi dezamagita caci am vazut eu niste semne care ma faceam sa inteleg ca nu va fi bine dar sigur depindea de mine.
sa le pun cap la cap si sa nu fiu blocata.
de dimineaza am vazut ca o persoana vorbea la un mobil si misca doua degete in tranvai,si apoi unul.avea bratara religioasa deci ar fi fost 1-si 2 daca participam la castigul cel mare,apoi cand am intrat in romexpo la pavilioane am vazut o masina dintr-acea de lucru scria cifra3
nu mai intelegeam nimic,nu vedeam care era legatira si eram derutata.
asa ca am inceput sa fiu nesigura.cand sa ma coafeze sa intru se opreste lumina,probabil semn sa renunt si sa plec,DAR CUM puteam sa nu particip daca am semnat contractul ?daca nu esti prezent platesti o suma mare de bani..asa ca sigur vroiam sa vad ce iese.
ei bine am fost prima eliminata si bagata la matriosca.
eh aici e aici,caci dan m-a intrebat de ziua mea si eu am zis ca pe 3 decembrie a fost ziua mea.ei bine au fost 3 matiosca mi-au dat vreo 4 mil cred iar eu am zis ca merg mai departe pe mana publicului,asa ca am ratat bani ca apoi nu a mai fost nimic,.mi-a parut tare rau chiar aveam nevoie de bani dar trebuia sa fiu mai lucidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si sa fac cum gandesc euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.uf.asta e!deci piutea fi asa dar totusi depindea de mine daca tineam cont de celelalte lucruri de mai sus.ok pupici.sper sa am mai multa bafta cat mai repefde si sa fiu mai mult ajutata,.dar stiu ca am avut semne pt prevedere acestor lucruri.
sper sa le citesc mai bine si sa le inteleg semnificatia