Bubu, dar acest forum nu este destinat exclusiv oamenilor de film. Mi se pare exagerat sa presupui acest lucru si sa limitezi atat de drastic utilizatorii forumului. Acest forum este destinat tuturor oamenilor interesati de film, in oricat de mica masura. Cred ca topicurile de aici sunt suficient de variate astfel incat sa nu multumeasca doar un regizor, scenarist sau creator de benzi desenate, ci si un om care a vazut aseara "Batman Begins" si vrea sa afle parerile altora despre el.
In aceasta situatie, cred ca "selectia naturala" este cea mai eficienta metoda de triere a celor care intra pe forum. Cei care gasesc aici subiecte de interes raman si le trateaza ca atare. Ceilalti decid sa-si foloseasca timpul la altceva. Iar ideea de a supune utilizatorii unui test inainte de a intra pe forum nu stiu cat de buna e. Oricum, nu va fi pusa foarte curand in vigoare...

Iar un disclaimer gen
Acest forum este destinat exclusiv oamenilor de film sper ca este doar o gluma. Si am impresia ca incerci sa rezolvi probleme care nu sunt neaparat ale tale. Atat de mult te deranjeaza "novicii" care intra pe site?