Thread: Vampires
View Single Post
Old 06 Dec 2006, 17:51   #37
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by StefanDo:
Suta la suta sigur este vorba despre The Tommyknockers, un film care mie unul mi s-a parut total neinteresant. Dar l-am vazut dupa 2000, deci nu mai eram chiar copil...
...
Exact, l-am vazut prin '94-'95, eram mai mic, nici pe mine nu m-ar impresiona acum.

Bineinteles, probabil ca acum nu mi-ar mai placea deloc primul film de groaza pe care l-am vazut, dar atunci n-am dormit noptile din cauza lui... E despre o creatura ciudata descoperita in Antarctica si apoi transportata intr-un tren. Creatura evadeaza si poseda trupurile celor pe care-i intalneste, singurul indiciu ca oamenii sunt posedati fiind faptul ca ochii le sunt complet albi. Tineam minte ca filmul se numea "Orient Express", dar vad ca pe imdb nu e nici o intrare cu numele asta care sa se potriveasca. Chiar, va suna cunoscut? Luni de zile am vazut ochi albi in intuneric din cauza filmului astuia, ar fi misto sa-i stiu numele corect...
Total de acord, man! :lol: Si eu am vazut filmul asta, eram destul de mic, si m-a speriat rau de tot, era vorba de o maimutza cu ochi albi, descoperita intr-o pestera parca, se trezeste in trenul ala si albeste ochii oamenilor...curgea sange din ochi, nas, gura, mureau. La un moment dat, cel mai semnificativ, poate sa continue "treaba", un om, incepe el sa ucida oamenii privindu-i in ochi, apoi se ajunge la un preot apoi la unul chelios. In final eroul si eroina capteaza pasagerii posedati in niste vagoane si desprind trenul, restul cade intr-o prapastie parca.
:lol: Cred ca noi doi am povestit deja filmul. Nu stiu cum se numea, cumva Trenul Groazei? Sau poate Orient Express, habar nu am. Si ce filme se fac acum...mai inspaimantatoare cele clasice.

Mai stiu unul, actiunea avea loc in zilele noastre intr-un oras american (probabil LA): o ambulanta se rastoarna si scapa un virus ceva. Oamenii incep sa arda in cateva minute (la scurt timp, in niste incaperi) si tipau din gura de sarpe :lol: Ramaneau fara piele dar inca traiau...nu stiu cum se numeste. Scenele de groaza, sa zic, dureaza putin in ansamblul filmului.

Dar se gaseste pe net, pentru ca a luat nu stiu ce premii. Nu e lunga, dar stilul e inconfundabil.
Imi poti lasa un link. Altfel ma descurc singur, o gasesc eu.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif