Thread: Vampires
View Single Post
Old 06 Dec 2006, 16:54   #36
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Originally Posted by Neuptolem:
Totusi, stiu un film vazut in copilarie, cu niste metale/cristale verzi, ce erau...si o nava spatiala cu extraterestrii mumificati sau inghetati sub pamant ingropata, o padure...era un actor de second-hand si o tipa simpatica blonda careia nu-mi aduc aminte numele.

Suta la suta sigur este vorba despre The Tommyknockers, un film care mie unul mi s-a parut total neinteresant. Dar l-am vazut dupa 2000, deci nu mai eram chiar copil... Bineinteles, probabil ca acum nu mi-ar mai placea deloc primul film de groaza pe care l-am vazut, dar atunci n-am dormit noptile din cauza lui... E despre o creatura ciudata descoperita in Antarctica si apoi transportata intr-un tren. Creatura evadeaza si poseda trupurile celor pe care-i intalneste, singurul indiciu ca oamenii sunt posedati fiind faptul ca ochii le sunt complet albi. Tineam minte ca filmul se numea "Orient Express", dar vad ca pe imdb nu e nici o intrare cu numele asta care sa se potriveasca. Chiar, va suna cunoscut? Luni de zile am vazut ochi albi in intuneric din cauza filmului astuia, ar fi misto sa-i stiu numele corect...

Originally Posted by Neuptolem:
Exista pe piata noastra On Wrinting? Suna interesant. Vreau s-o cumpar cum dau de bani sau poate exista la o biblioteca...

De tradus nu s-a tradus, iar in librariile mari nu am vazut-o. Dar se gaseste pe net, pentru ca a luat nu stiu ce premii. Nu e lunga, dar stilul e inconfundabil...