View Single Post
Old 25 Nov 2006, 08:00   #46
crin3l
Guru

crin3l

Send a message via Yahoo to crin3l
Originally Posted by M0n0:
Nu am facut misto de tine...
Ideea ca nu este nici un personaj care il interpreteaza pe Peter Pan...si nu era copilul...era chiar Johnny Depp care "cica" era Peter Pan...
Omu... este un copil in film care il cheama Peter shi nu mai stiu cum...nu PETER PAN.Shi acelui actor copil care il cheama Freddie Highmore ii prevad un viitor mare ...

Akuma doua filme vazute de curand...

Saw 3 - 7/10 - Interesant...insa un finalul prea tras de par ...la filmul acesta se poate discuta in mare parte de final...caci in rest este cam aceeashi chestie ca precedenteele 2...M-a dezamagit f mult finalul . Tipul acela a fost in stare sa il ierte pe cel care i-a omorat copilul shi nu a fost in stare sa il ierte pe Jigsaw ca i-a facut sa sufere in seara aceea...(exagerat de tras de par).In rest treaba cu Amanda shi ce ii spune Jigsaw mi se pare f buna .

Equilibrium - 9.5/10 - Un film care m-a impresionat enorm...Nu ii dau 10, deoarece la mine film de 10 este doar Lord of the rings shi din cauza finalului care dezamageste mult(nota mea incearca totushi sa nu ia in considerare finalul).Acest film nu trebuie comparat cu Matrix decat la efecte speciale (care pe mine nu ma intereseaza).In rest un film cu o idee sublima din care ar trebui sa tragem nishte concluzii.
Bale crek a facut rolul vietzii in acest film.
Daca shi ideea ar fi fost originala(yo nu am mai vazut filme de genul, dar am intzeles ca era o idee furata), oricum scena cu catelul mi se pare geniala, o scena care face aproape tot filmul.
Ash mai avea multe sa spun dar nu prea imi gasesc cuvintele.
Oricum Equilibrium imi va ramane in memorie mult timp, poate chiar toata viatza.