Originally Posted by Mistah J:
Deoarece obisnuiesc sa selectez intotdeauna in profilul personal optiunea "urmareste subiectele la care ai postat un mesaj", iata ce am gasit pe mail:
Quote:
Buna alakazam,
Primiti acest mesaj deoarece urmariti subiectul "FORUM DE TOT CACATU"
pentru raspunsuri la CineMagia Forum. Acest subiect a primit cel putin
un raspuns de la ultima dumneavoastra vizita. Puteti sa vizualizati
raspunsurile urmând legatura de mai jos. Nu va vom mai anunta de raspunsuri
noi pâna nu vizitati subiectul.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=158309#158309
Daca nu mai doriti sa urmariti acest subiect, puteti sa folositi
legatura "Opreste urmarirea acestui subiect" care poate fi gasita in josul
paginii sau folositi urmatoarea legatura:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...&unwatch=topic
--
Forum Cinemagia
|
Acel topic (care continea niste expresii foarte vulgare si care in prezent nu mai exista, fiind sters din nu-stiu-ce motive) nu a fost deschis de mine, si cu toate acestea continea numele "alakazam" in rubrica "autor"... Nu vreau sa suspectez pe nimeni in particular (lucru care consider ca demonstreaza foarte nuantata maturitate din partea mea, avand in vedere ca, cu cateva minute inainte de a aparea acel topic, avusesem o discutie in contradictoriu la "cafenea" cu un mod / admin)...
Cat despre films4all... Ma tem ca nu prea am priceput nimic din postarea ta... Dar cel mai rau m-a derutat faza cu "umflatul muschilor"... Ma rog, amice... Te inteleg... As fi chiar nesimtit sa iti cer a te pune rau cu colegii tai administratori pentru un necunoscut... Ok... No hard feelings... Succes in continuare cu postul de la conducere...
Promit sa incerc a posta cat se poate de rar (daca nu deloc) pe forumul vostru de profesionisti... 
|
Profesionisti...profesionisti dar avem si noi niscai cap'sor..si neuroni...pe care nu-i vad la tine sincer!
Nu am nimic cu tine..sau cu faptul ca ei imi sunt colegi ( sunt dat dracului si nu ma cunosti) ..dar am cu atitudinea ta! Cu toate astea... sper sa-ti vina mintea la cap!