Originally Posted by Cazeemeer:
Originally Posted by films4all:
o poveste cu...
Un urias...
O prastie...
Un baiat...
Si mult curaj
|
...This fall, the fight is on!
DAVID VS. GOLIATH - The Movie
In cinemas across Europe starting November 17th
|
"Nici nu s-a-ntors bine, si iar îsi umflä pectoralii (pe care nu-i are).
Nu ne facem iluzii, nu va träi prea mult. Unii indivizi sunt asa de plini de ei însisi, încât pur si simplu nu se pot integra armonios într-o comunitate. " Pitbull
Acum...man..asta e atitudinea care trebuie sa dispara! Baietii astia ti-au zis de o mie de ori..si precum i-ai zis tu baiatului aluia cu care vorbeai despre scenariul tau scris la inceputul lui 2006..ca era o incercare nu stiu de-care...asa ti-au zis si ei citatul de mai sus...dar...pe bune motive de mult prea multe ori! Tu insa..te umflai in pene ...
Baga de seama...( si imi pare rau ca nu te-am urmarit indeaproape) cu o asa atitudine nu o sa ai prieteni pe cinemagia niciodata...( poti sa ma incluzi in afirmatia asta)
Le dau dreptate!
Vrei sa fii acceptat?
Poarta-te ca atare!
Imi spuneai tu mie ca nu mai esti copil...CU O ASEMEN ATITUDINE...AI DEMONSTRAT EXACT CONTRARUL SPUSELOR TALE!
Man...nu are nimeni nimic cu tine..si nu e vorba doar de Cinemagia... sunt sigur ca asa esti si-n viata de zi cu zi! Asa esti tu... nu are sa te accepte asa nimeni! Intrebare : Cati prieteni ai adevarati?
Parerea mea despre tine...e total schimbata!