Originally Posted by Supastar:
deci e evident:
BUBU = ALAKAZAM = MISTER J = FRUSTRAT (A)SEXUAL
|
BUBU <> ALAKAZAM = MISTAH J ( <> MITER J) <> FRUSTRAT (A)SEXUAL
SUPASTAR =
NESIMTIT (?)
Bre... oameni buni... Pentru a catralioana oara: NU SUNT
BUBU! Nu sunt persoana lui Bubu, nu sunt persoana ce se afla sub pseudonim-ul
Bubu pe acest forum. Nu ma mai acuzati ca as fi!
In ceea ce priveste chestiunile cu "asexualitatea"... O sa va lamuresc in cea mai mare parte... Acum vreo cativa ani - nu stiu exact cati (poate unul sau doi... sau mai multi) - am vazut un film (pare-mi-se ca pe
Prima tv) despre un tip caruia nu ii placea fiziologic a face sex. Cititi post-ul meu anterior din acest topic ca sa vedeti ce imi mai amintesc eu din acel film... Ideea mi s-a parut cel putin interesanta (asta este -
de gustibus non disputandum) si m-am documentat oarecum pe net despre asexualitate si lipsa (hiposecretia) hormonului sexual (testosteron si, respectiv, progesteron - la barbat si, respectiv, la femeie)... Ideea este, in opinia mea, cel putin demna de o ecranizare "de arta"... Râdeti, chicotiþi, faceþi ce vreti... Eu raman cu ideea mea mai mult sau mai puþin obsesiva... Chestia cu forum-ul lui Bubu este pe cat se poate de adevarata - sunt Mistah J (acolo)... Cât despre Joker (chestiunea scrisa la semnatura de acolo, este doar o informatie care mi s-a parut interesanta... in legatura cu subiectul in discutie, fireste...). Apropo: cateva search-uri despre cinematografie cu subiect "asexualitate / abstinenta sexuala" m-a condus la un forum care s-ar putea sa il convinga pe
Supastar ca afirmatiia sa ["frustrat (a)sexual"] este de fapt - discriminatorie din punct de vedere al corectitudinii politice... See for yourself,
Supastar -
enter here!