View Single Post
Old 17 Nov 2006, 14:15   #42
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by crin3l:
Finding Neverland - 9.3/10 - Un film superb fara prea multe cuvinte.Actorului care il interpreateaza pe Peter ii vad un mare viitor in actorie.
Cred ca tu ai vazut de fapt filmul "Peter Pan" din 2003...

Infernal Affairs - 8.5/10. Primul aspect al filmului este faptul ca e un film politist foarte bun, deloc usor de descifrat cu actori talentati si destul de original...al doilea aspect este faptul ca e un punct de reper pentru unul dintre cei mai buni regizori care ni'i ofera Hollywood...Scorsese...tocmai Scorsese nu a putut gasi un alt subiect, incep sa cred (de fapt am fost in dubii de mult timp) ca Hollywood nu mai are idei pentru filme asa ca apeleaza la filmele foarte bune ale altor tari...o sa ajungem sa vedem o varianta a "Filantropicii" americana...de abia astept. Cam asta a fost motivul pentru care m-am uitat la Infernal Affairs (1)...sa fiu pregatit pentru The Departed si sa vad fiecare asemanare si deosebire...just as a side note...The Departed are deja 35.000 de voturi si Infernal Affairs doar 10.000 si e din 2002. O vrut de fapt Scorsese sa faca in asa fel incat povestea celor 2 tipi sa fie mai cunoscuta? Nu vom stii niciodata...pana cand un reporter mai jmecher intreaba...sau poate s-a intrebat deja dar ala nu mai poate sa scrie reportajul din motive diverse... :lol: .

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif