Originally Posted by Neuptolem:
Pt Cazeemeer:
Ce manusa? Ce obraz? Ce melodramatici? Ce porti de clestar?
In coborarea-mi spre armatele inamice un las intalnesc: este puternic, este inarmat, insa a sa spada a scrisului ii scapa din mana, al lui rost este sa ma descurajeze pe mine, al lui destin este sa-i spuna unui copil visator ca-i melodramatic si stupid, al lui scop este sa puna accentul pe gramatica decat pe lupta in sine.
Urla langa mine, ma atinge cu taisul armei lui, dar nu reuseste sa-mi provoace o zgarietura, pentru ca eu: Neuptolem, am invatat de la al meu parinte arta razboiului constructiv, incat acesti mici colti, aceste mici insulte fataliste imi amintesc de amantele-mi care sub propria-mi iubire incearca sa-mi produca zgarieturi pe piele...
Te vei convinge de fiasco cand scenariul meu cuceritor iti va implanta revelatia restructurarii tuturor existentelor tale pe cinemagia si expunerilor sfidatoare in fata temerarilor absorbiti de arta de a scrie spre deosebire de blamabilii vorbitori insolenti superfluu-pizmuitori.
|
Si daca ai incerca sa scrii normal? Nu de alta dar chiar nu are sens ce scrii. Cum imi va implanta scenariul tau o revelatie? Si ce naiba e restructurarea existentelor (mai multe existente?) mele pe Cinemagia?
Insa aia cu "pizmuitori" a mers drept la tinta. Dincolo de ingeniosul calambur care nu e nicidecum specific copiilor de clasa a V-a, ai reusit sa vezi pana in sufletul meu. Ma citesti ca pe o carte. Motivul pentru care ma iau eu de tine este invidia. Sunt un invidios care cand se gandeste ce scenariu cuceritor o sa scrii tu se apuca sa-si roada unghiile si sa posteze mesaje pline de ura. Fiindca adevarul e ca vreau sa fiu ca tine. Esti idolul meu nedeclarat.
Oricum, daca vei reusi sa fii la fel de spiritual si in scenariile tale, iti prevad o cariera mareata. In orice alt domeniu.