Originally Posted by LLiiAA:
Pitbull a "aruncat-o", la super misto, pe Eugenia Voda in raspunsul lui catre Alex Leo Serban..
|
Ba cätre Herbert.
Eu am intuit in raspunsul lui Pitbull ceva de genul.."cine draq o mai stie si pe asta, I don't know and I don't care, cause it's worthless...so, maybe it's...eugenia asta..hmm...Voda? :-))" Dupa parerea mea, la fel de bine ar fi mers si Eugenia Biscuit si ar fi tradus mult mai bine lipsa ei de importanta(desi biscuitii astia omonimi macar iti pot delecta papilele gustative).
|
Nu, chiar ar fi verosimil sä fie Napolitana Vodä, printre ale cärei ritualuri sacre se numärä si "Oo, oo, oo, Bostan, Osanna, ooo!" (Si cum Nichituta nu sare departe de Bostan...)
Deci, cu toate ca moderatoarea ma enerva cumplit cand isi misca arhisuficient coafura super batranicioasa de jos in sus, la vreun raspuns al invitatului ei, sau cand venea imbracata in cate-un deux-piece moartea-pasiunii,
(...) in acelasi "hai-siktir" i-am atribuit si eu calitatea de actor acestei domnitze, domnisoare, molii, whatever...
(...)
PS: M-as fi "explicat" mult mai detaliat si mai articulat, insa nu am timp.
|
Mai detaliat si mai articulat decât mai sus eu am boldat, italicizat, subliniat...?
Lasand gluma la o parte, chiar vroiam sa stiu ce actori joaca.
|
Päi:
Anca (Sigartäu),
Cätä (Mustatä),
Tora, Titi (...eni Adrian),
Magda (Catone),
Mälai (...mare),
Vasile (Muraru),
Tändäricä (Ovidiu Lipan),
Mihai (Constantin), si nu mai stiu, cä erau multi... Imi amintesc doar o perlä de genialitate a lu' Nichituta, într-un interviu, zice:
"Aveam 102 personaje, asa cä n-am putut sä le dezvolt pe toate la fel, pe unele a trebuit sä le dezvolt mai mult, pe altele mai putin."
(Adicä, asta sau îi cretinä, ori e cretinä!)