View Single Post
Old 09 Nov 2006, 14:40   #41
Liou
Guru

Liou

Originally Posted by marx:
Originally Posted by LLiiAA:
ce actori mai joaca in afara de eugenia voda asta?
ooops.
eugenia voda de cand nu mai scrie incepe sa fie confundata....

Draga Marks and Spencer ,
Tin sa te asigur ca m-am amuzat foarte tare ca Pitbull a "aruncat-o", la super misto, pe Eugenia Voda in raspunsul lui catre Alex Leo Serban.. Eu am intuit in raspunsul lui Pitbull ceva de genul.."cine draq o mai stie si pe asta, I don't know and I don't care, cause it's worthless...so, maybe it's...eugenia asta..hmm...Voda? :-))" Dupa parerea mea, la fel de bine ar fi mers si Eugenia Biscuit si ar fi tradus mult mai bine lipsa ei de importanta(desi biscuitii astia omonimi macar iti pot delecta papilele gustative). Bineinteles ca stiam ca sus-numita Voda(Eugenia Voda!) a prezentat emisiunea Profesionistii, difuzata daca nu ma-nsel pe TVR1 pe la ora 23,30-24,00. O urmaream si eu (emisiunea I mean, ca sa nu existe dubii ca o urmaream pe tipa asta cu vreo pusca or sth), mai ales cand invitatul mi se parea interesant. Deci, cu toate ca moderatoarea ma enerva cumplit cand isi misca arhisuficient coafura super batranicioasa de jos in sus, la vreun raspuns al invitatului ei, sau cand venea imbracata in cate-un deux-piece moartea-pasiunii, alb-vernil, roz-bombon sau bleu-pal( ), totusi ma mai uitam la emisiunea ei (spre ex, tin minte ca m-am uitat cand a venit Iurie Darie sau ctp)
Ca sa clarific neintelegerea, iti spun ca in acelasi "hai-siktir" i-am atribuit si eu calitatea de actor acestei domnitze, domnisoare, molii, whatever...fara sa pun dupa afirmatie(mea culpa) vreun emoticon revelator...adica nu ma interesa ce nume pun acolo....Got the idea??
Lasand gluma la o parte, chiar vroiam sa stiu ce actori joaca.

PS: M-as fi "explicat" mult mai detaliat si mai articulat, insa nu am timp.
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif