View Single Post
Old 05 Nov 2006, 00:46   #32
gionloc
Guru

gionloc

cool ( 8) ) Pitbull... mi-ar placea sa nu fi nevoit sa scrii astfel de articole, insa aci totul e indreptatit si parca nu de ajuns!!

la finalul filmului (:shock, ca tot era vorva de Dumnezeu, b(B)iserici si plicurile milei, ca tot e intoarcerea camerei in vazduh, pentru a circulariza idiotenia filmului (:shock intr-o spunere de genu' : mã copii, dacã nu vã întoarceþi faþãu' cãtrã Dumnezo, o sã cãdeþ' precum camera me!, asadar, la finlul filmului (:shock m-am simtit exact asa cum ma gasesc in fata ridicarii excesive si nefolositoare de biserici - simt ca banii is risipiti aiurea! si, (cum de nu e loc de indoiala?), in fiece caz stiam ca asa ceva voi simti inca de la inceput, dinainte sa vad istoria - . si filmul (:shock asta a rulat in Cluj la... Cinema Arta :w00t: :oops:

Pitbull, daca mai ai vreme cindva, si nervi, nervi mai ales, ca de meritat doamna asta (:shock nu o merita, eu as fi curios sa citesc doua-trei cuvinte despre proiectele initiale - toate cu titluri vegetale, fie ca-s documentare, fie ca or fi si alea filme (:shock... artistice ()... oricum, Creatorul si-a intors fata dinspre filmul (:shock dnei Nichitus si sper sa o uite si pe ea, la fel cum ea a uitat orice masura a bunului simt si a respectului fata de spectator - ca actorii nu cred ca au fost fortati sa apara! - in filmul (:shock asta!!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif