cool ( 8) ) Pitbull... mi-ar placea sa nu fi nevoit sa scrii astfel de articole, insa aci totul e indreptatit si parca nu de ajuns!!
la finalul filmului (:shock

, ca tot era vorva de Dumnezeu, b(B)iserici si plicurile milei, ca tot e intoarcerea camerei in vazduh, pentru a circulariza idiotenia filmului (:shock

intr-o spunere de genu' :
mã copii, dacã nu vã întoarceþi faþãu' cãtrã Dumnezo, o sã cãdeþ' precum camera me!, asadar, la finlul filmului (:shock

m-am simtit exact asa cum ma gasesc in fata ridicarii excesive si nefolositoare de biserici - simt ca banii is risipiti aiurea! si, (cum de nu e loc de indoiala?), in fiece caz stiam ca asa ceva voi simti inca de la inceput, dinainte sa vad istoria -

. si filmul (:shock

asta a rulat in Cluj la... Cinema Arta :w00t:

:oops:
Pitbull, daca mai ai vreme cindva, si nervi, nervi mai ales, ca de meritat doamna asta (:shock

nu o merita, eu as fi curios sa citesc doua-trei cuvinte despre proiectele initiale - toate cu titluri vegetale, fie ca-s documentare, fie ca or fi si alea filme (:shock

... artistice (

)... oricum, Creatorul si-a intors fata dinspre filmul (:shock

dnei Nichitus si sper sa o uite si pe ea, la fel cum ea a uitat orice masura a bunului simt si a respectului fata de spectator - ca actorii nu cred ca au fost fortati sa apara! - in filmul (:shock

asta!!