Da, mi-am reamintit apoi ca filmele au denumiri frantuzesti...eu invatat cu Hollywood, engleza.

Despre "Si totul era nimic..." ce se mai poate spune decat...NIMIC.
Sunt sigur ca imi vor fi de folos si aceste clasice, aceste stanci ale cinematografiei, acesti codri de demult.
Si cine stie, poate intr-o zi voi ridica (poate impreuna cu cineva) o statueta de aur pe scena la Oscar si voi striga: "Iti multumesc Pitbull, iti multumesc Marx, iti multumesc Drudu!!!! Lista aia de clasice mi-a fost de folos!" Iar sala nu va intelege nimic... :lol:
Acum serios, cand vor fi si romanii nominalizati la Oscar pentru "Cel mai bun film strain"? A se invata din filmul lui Almodovar de anul asta cate ceva, zic eu...pentru ca pt noi este si va ramane mult timp o pasiune. Eu m-am saturat de pasiune! Doar pasiune, si???
Uneori vad 3 filme pe zi. Iar intr-o zi din 2004 de decembrie am dat recordul vizionand 5-6 filme consecutiv, fara oprire...atunci mi-a venit prima idee de a scrie ceva. Am privit de la "Garcea si Oltenii" (doar curiozitate) pana la "The Village", bineinteles ca ideea mea a fost inspirata din ultimul mentionat.

Poate si de-asta pune Pitbull accentul pe clasicism si pe filmele bune in adevaratul sens al cuvantului.
Deci, cand un scenariu romanesc vandut la Hollywood? Am inteles ca s-a reusit cu Offset ceva...dar nu are sinopsis pe cinemagia.
Acest forum ar trebui sa serveasca si unor eventuale colaborari, brainstorming de idei ceva.....
Mi-a venit o idee ce ar expira dupa 2012 si anume despre Centura de Fotoni prin care va trece Pamantul, au fost ceva emisiuni, e plin netul de informatii, nu ar necesita efecte speciale pt ca ...ma gandesc la:
" Un grup analizeaza in cadrul unei sedinte posibilul sfarsit al lumii cauzat de trecerea Pamantului in 2012 prin..." Un doctor in stiinte generale, conservator, imbatranit, un tip la 40 de ani expert in astrologie, un tanar student pasionat de sfarsitul lumii si apare dupa 25% din film un smeker la 35 de ani care nu citise nici o carte in viata lui. Astia discuta toti dar se pare ca smekerasul care citise o gramada de pe net stie mai multe si le stie bine. A nu se intelege advertising la incultura pt ca smekerasul nu-i un tip prost. In final nu se ajunge la nici o concluzie si Pamantul nu va putea fi salvat cu nimic...O ultima scena cand se specifica DECEMBRIE 2012 si sunt aratati fiecare ce fac: toti se disteraza de sarbatori cu exceptia smekerasului care...citeste o carte. Sfarsit