View Single Post
Old 31 Oct 2006, 12:01   #11
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Ai dreptate cu sinopsisul. De fapt m-am exprimat gresit cand am catalogat acel cocktail sinopsis. Stiu ca e mai mult o schema a filmului, un sirag al scenelor in ordine cronologica dorind poate mai mult sa las impresia vizionarii pe scurt a unui posibil film (ce nu va fi facut niciodata).
Spui ca e pe acelasi nivel cu celalalt. :lol: Nu stiu ce sa zic. Asta nu are nicidecum sa fie ceva bun pt cel turnat deja.
Sunt constient ce face un film mai incitant...dar ia gandeste-te daca aparea un viol acolo sau chiar o crima. Nu am dorit insa sa ucid pe nimeni si a rezultat poate o siropoasa telenovela, dar cum am zis, spontan am scris chestia aia. Fara pic de gandire! Pai e inadmisibil sa concureze cu "Nimicul...".
Referitor la ideile tale, au o nota de seriozitate, poate datorita si varstei, insa nu mi se par toate bune, poate le analizam pe alt forum.
Concluzia: unele din ele depasesc "Nimicul..." ca dramatism, dar e putin spus ca acestui film ii lipseste dramatismul, ii lipseste totul.

Am mai multe idei de sm si de lm. Stiu sa scriu un scenariu de film, dificultatea la mine este constructia unor caractere individualizate si dialogul care pt un incepator ce n-a citit nimic de specialitate e aproape imposibil de redat.
Insa am 2 proiecte de lm la care ma gandesc insa nu asa axate pe teme sociale, politice sau istorice. Poate asta ii lipseste filmului romanesc. (poate ma insel).
Daca realitatea este asa cum este de ce sa facem filme care sa o reflecte cand putem face filme optimiste care sa o schimbe sau SF care sa ne faca sa visam, sa fim relaxati, si relaxati fiind avem un tonus pozitiv in plus pt a schimba ceea ce merge rau pe la noi. Macar jumatate din filme...jumatate.
Dar cum poti spera la asa ceva cand apar astfel de "blockbusteruri".
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif