View Single Post
Old 30 Oct 2006, 16:47   #892
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by silver_boy:
Originally Posted by herbert:
(paranteza la Plai cu Boi
Alex Stefanescu, cel care se cerea portar/paznic la Cotroceni, pentru a mangaia manerul usii pe care tocmai o deschisese Emil Constantinescu - suprema fericire si implinire a unui intelectual angajat, a scris urmatoarele despre proiectul revistei lui Dinescu:
" un fost poet fara studii, ne anunta ca vrea sa editeze o revista intitulata "Plai cu Boi"... de ce nu "Plai cu bou"? Sa vorbeasca in nume personal...
acum AS scrie pe "plaiurile boului" si mai ia cate o aspirina, saracu')

lol
nu stiam de "diagnosticul " pus de AS, (lubricul cel jefuit de hoti)
Sunt curios daca Plesu or H-R. Patap. vor continua sa publice si in noua serie... ( au fost criticati dur in trecut pt. "promiscuitatea lor partinitoare")
Oricum, gasesc ca nimic n-ar fi mai "vitruvian" decat un text de-al lui Plesu in vecinatatea sanilor lui IMM.
:happy:

mai vedeti cum vorbiti mai usurel.astazi am inceput saptamana cu stangul
mi-am pierdut timpul aiurea ca am fost la preselectia pt animataoare mtv.si mi-au zis ca ma dansat bine dar am venit nepotrivit imbracata cu bluza pe gat si blugi asa ca nu cred ca am fost selectata.nu le-am mai zis dar vad ca in romania e mai imp.ambalajul ci nu esenta omului,adevarata lui valoare.ce daca nu m-am mai dus sexi si in fustita ssa se vada chiloti nu mai sunt apreciata?
uf.astzi mi-am cheltuit si banuti pt un alt papagal caci cel care il aveam mi-a zburat si doream unul care vb micul alexandrel,dar ce sa faci mn-am dus la service sa schimb baia de ulei si un cilindru la frane si m-a costat doua milioane cinci sute lei.asta-i viata.dar si mie mi-ar placea sa castig banuti astia intr-o zi,ce zi o ora doua a durat.ok plec la curs