View Single Post
Old 28 Oct 2006, 09:05   #67
black_sound
Novice

black_sound

Mi-e greau sa vad pe cineva caruia ii place Jim Carrey, in orice rol. Desi trebuie sa recunosc ca asta e doar parerea mea personala. Nu cred ca am mai vazut alte filme cu Jim Carrey in afara de "Stralucirea eterna.." si de "Lemony Snicket...", fortata de imprejurari, pentru ca altfel am senzatia ca ramaneam la filmele pe care le-am vazut inainte de astea ( adica nici unul).
Ideea de baza a filmului e ... hai sa nu spun geniala, insa e pe aproape, insa pe parcurs s-a intamplat ceva , de la scenariu la filmul de pe ecran a aparut , in mod inexplicabil , un fel de alergie, si in final ideea aceea a fost pe ici pe colo mutilata.
Nu ma intelegeti gresit, imi place filmul , e unul din putinele filme in care Elijah Wood ( care desi frumusel e un pic cam sec ) joaca bine - adica rolul unui patetic - am senzatia ca e natural aici. Insa Jim Carrey, care trebuie sa fie actorul principal ,teoretic ar trebui sa duca in spate tot filmul ( doar lumea de acolo se invarte in jurul personajului lui ) face singurul lucru pe care il face tot timpul : e Jim Carrey. Am vazut filmul cu placere, nu pentru ca Charlie Kauffman e scenarist sau ceva de genul asta ( ma face sa am senzatia ca pe la Hollywood daca esti diferit esti si genial, ceea ce nu e chiar adevarat) ci pentru ca e un film bun. In final nu prea m-a mai interesat cine joaca in film. Pentru nu joaca chiar asa de prost. Am vazut eu oameni care au luat "Zmeura.." pentru filme premiate la Cannes ( ... sau era Berlin).
black_sound is offline   Reply With Quote sendpm.gif