Originally Posted by Frizerul:
E... e mult pana departe.
Democratia inseamna sa faci ce ai chef FARA sa-i deranjezi pe ceilalti. Dumneavoastra deranjati, ce e asa de greu de inteles?
Motivatia confortului personal nu ajunge, nu e digerabila.
Sunt sigur ca incap si picioarele pe locul proiectat de arhitecti, astea sunt fite de: am dat un ban, hai sa ma lafai in scaun, ce dumnezeu! Sa-mi arat muschii, macar la cinema!
Vedeti ca inca mai exista pe piata carti de bune maniere, mai cititi, mai cititi ca nu va face rau. Eu sa fiu gagica, daca m-ar duce unu la film si si-ar pune picioarele pe scaun cu mine acolo, instant l-as elimina.
Din ce am vazut eu pe la Bucuresti, nimeni nu-si scoate pantofii, si-i pun direct pe plusul elegant de la Multiplexuri. Si, intre noi fie vorba, picioarele dvs. nu miros, dl. Leonard?
|
.spasmele musculare(cunoscute in popor sub denumirea de carcei) pot fi extrem de dureroase~si cred ca dl. doctor marx poate confirma acest lucru, doar stie despre ce e vorba, medic fiind~ lucru pe care dumneavoasta, ca o persoana manierata puteti, desigur, sa-l ignorati, in desavarsita dvs. politete, dar pe care plebea, din pacate, nu il poate indura cu aceeasi admirabila tenacitate.
.d'acord cu marx-si in definitv nici macar ghetele mele romanesti preauzate nu miros chiar intoteauna-ma rog, nu miros a nespalare, ci eventual duhnesc din cauza dezinfectantului pe care l-am folosit in ultimul timp ca sa'mi curat rana oarecum infectata de la degetul mare- si care. vorba vine, nu e un iz chiar dizgratios, ci mai degraba unul intepator-academic (academic k intr-un muzeu de zoologie, sa zicem). iar daca se intampla ca la cinema sa se afle linga mine vreo gratioaza demoazela atunci in primul si-n primul rind ma indatorez smerit cu scuze fata de prea smerita-i mutrisoara si de-abia apoi imi urc ciolanele la pupitru-oricum, de obice isi suie si ea propriile cangi ling'ale mele. arhitectii nu proiecteaza scaune de cinema si nu se ocupa nici macar de pozitionarea lor in sala, nu cred ca e cazul sa-i invinuim tocmai pe ei pentru aceste instrumente monstruoase de tortura. pe cartile de bune-maniere nu dau lovelele, prefer oricand un kafka sau chiar un pachet de joc in locul lor, daca e frumos colorat. cazul dumneavoasta, domnule fether, e inchis.