View Single Post
Old 27 Oct 2006, 20:07   #12
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by Frizerul:
E... e mult pana departe.

Democratia inseamna sa faci ce ai chef FARA sa-i deranjezi pe ceilalti. Dumneavoastra deranjati, ce e asa de greu de inteles?

Motivatia confortului personal nu ajunge, nu e digerabila.
Sunt sigur ca incap si picioarele pe locul proiectat de arhitecti, astea sunt fite de: am dat un ban, hai sa ma lafai in scaun, ce dumnezeu! Sa-mi arat muschii, macar la cinema!
Vedeti ca inca mai exista pe piata carti de bune maniere, mai cititi, mai cititi ca nu va face rau. Eu sa fiu gagica, daca m-ar duce unu la film si si-ar pune picioarele pe scaun cu mine acolo, instant l-as elimina.
Din ce am vazut eu pe la Bucuresti, nimeni nu-si scoate pantofii, si-i pun direct pe plusul elegant de la Multiplexuri. Si, intre noi fie vorba, picioarele dvs. nu miros, dl. Leonard?

.spasmele musculare(cunoscute in popor sub denumirea de carcei) pot fi extrem de dureroase~si cred ca dl. doctor marx poate confirma acest lucru, doar stie despre ce e vorba, medic fiind~ lucru pe care dumneavoasta, ca o persoana manierata puteti, desigur, sa-l ignorati, in desavarsita dvs. politete, dar pe care plebea, din pacate, nu il poate indura cu aceeasi admirabila tenacitate.
.d'acord cu marx-si in definitv nici macar ghetele mele romanesti preauzate nu miros chiar intoteauna-ma rog, nu miros a nespalare, ci eventual duhnesc din cauza dezinfectantului pe care l-am folosit in ultimul timp ca sa'mi curat rana oarecum infectata de la degetul mare- si care. vorba vine, nu e un iz chiar dizgratios, ci mai degraba unul intepator-academic (academic k intr-un muzeu de zoologie, sa zicem). iar daca se intampla ca la cinema sa se afle linga mine vreo gratioaza demoazela atunci in primul si-n primul rind ma indatorez smerit cu scuze fata de prea smerita-i mutrisoara si de-abia apoi imi urc ciolanele la pupitru-oricum, de obice isi suie si ea propriile cangi ling'ale mele. arhitectii nu proiecteaza scaune de cinema si nu se ocupa nici macar de pozitionarea lor in sala, nu cred ca e cazul sa-i invinuim tocmai pe ei pentru aceste instrumente monstruoase de tortura. pe cartile de bune-maniere nu dau lovelele, prefer oricand un kafka sau chiar un pachet de joc in locul lor, daca e frumos colorat. cazul dumneavoasta, domnule fether, e inchis.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif