View Single Post
Old 25 Oct 2006, 15:30   #185
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Alex Leo Serban:
hehe, you've said it :lol:

:lol: 8) :lol:

apai da, tocmai asta-i !! povestile se dovedesc atit de simple.. ce naiba tre sa incilcie atita drumurile pin'la calmul si firescul (de fapt) final!

ca, orice ai spune, e tare naclait filmul.. incendiu, moarte acolo, matusa, moarte, aparitii pe care lumea le considera fantomatice, preferabil sa fie asa in fapt, dar nu is asa de fapt, , cancer, televiziune, restaurant, lazi frigorifice, drumuri cu duba, repetari ale istoriilor din mama-n fiica sub actiunea tatilor.

fii atent ce-am patit :lol:
o buna parte din film m-am tot gindit ca de ce dracu nu o chemat politia la inceput ca doar era cumva in regula si legitim gestul ei. bine, ca nu iesea drama.. ok.. buun. asta a rezolvat-o excelent la final cind aflam de ce Raimunda s-a cam instrainat de familie si de ce incendiul.. si ok, e fain gestu lei si-si repara propriul trecut (compensari reciproce). insa, no, pin-atunci m-a framintat mult, enervat chiar.. cind vedeam fetele cum se chinuie.. lazi, masini, santuri...
eh, e si distractiva toata alunecarea asta din posibilele realitati (pina sa afli cauzele reale ale gesturilor), insa, prin toate astea, eu cam pierd masura dramei la Almodovar...

gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif