View Single Post
Old 25 Oct 2006, 14:58   #183
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Alex Leo Serban:
cre k este - din partea celui mai sofisticat cineast postmodern (and that includes lynch!) - o f salutara si dezinvolta intoarcere la un 'cinema naiv', al emotiilor primare si al sentimentelor simple. ok, sofisticat ramine (la nivelu constructiei, scenariului s.a.m.d.), dar doar k skema d lucru. e k o pictura naiva gindita si executata d un leonardo...

asa este, in formele si demersurile autoricesti occidentale actuale, Almodovar emana miresme placute de naivitate, pe care le apreciez ca atare!

de ce nu imi place mie?
sau ce nu imi place...? tocmai complicarea asta la nivel de constructie!

aseara am vazt filmul si la jumatate eram aproape epuizat (si nu datorita acumularii de peste zi)... pina la urma ce conteaza la Almodovar? nu faptul ca suferi alaturi de personaje... ca fara suferinta asta, fara sa iti creeze un disconfort moral, sau fizic (evident, nu ca urmare a trudei asupra firelor narative) ce sa faci in filmele lui Almodovar ?
io unu', vazindu-ma introdus in tot felul de complicatii narative (in cazul acestui film) am cam pierdut firul dramatic in incercarile de a gasi si accepta vreo logica in cele vazute pe ecran in prima ora si vreo 40 de minute. ca la final povestea se defineste frumos si linistitor... de acord.. insa nu dupa atita stres

dar cauza starii asteia poate ca vine din faptul ca gindesc prea mult la un film! in loc sa ma las dus de val.... :? :oops: :lol: 8)
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif