Originally Posted by Alex Leo Serban:
cum dracu sa-ntelegi k as vrea sa conduk becali in romania!? c fel d silogism siluit mai e si asta!? adik, dk eu zid dspr bush k e k un becali al sua, tu concluzionezi k eu il vreau p becali pres. ro?!?!? e k si cum mi-ai spune k, intrucit brigitte bardot e blonda, eu o vreau p elena udrea la cotroceni...
|
apai se poate intelege asta, dar totusi te intrebam! daca il compari pe Bush cu Becali si inca ii sustii politica externa, atunci legatura mea e corecta dpdv logic!! - daca Romania ar avea forta SUA si GBecali ar promova o politica externa precum face acum Bush, rezulta ca in opinia ta ar putea fi foarte bine presedintele tau, ca al meu nu! (ca doar is identici si la capitolul
viziuni religioase - diferite confesional, dar nu ideatic - si pasiuni ranch-iere, asa ca ai avea suficiente motive si sa nu fii de acord cu el, precum o afirmi in legatura cu Bush). asa ca ?
in kestia cu 'dk e original si autentic', blabla - nu stiu d unde-ai scos-o p-asta cu autentic = adevarat...
|
pai autenticitatea tine de adevar, iar unul dintre sensurile termenului autentic asta e,
conform cu adevarul ! ma gandeam ca nu ar trebui sa-l privesc drept un sinonim al cuvintului
original (ca afirmatia ta in ast sens ar fi fost si mai hilara).. ci sa scot din termen alte nuante...
sofistica nu am invatat-o neaparat la scoala, nu prea treceam p-acolo in afara examenelor, de obicei cursurile deformeaza genialitatea (:lol
pai, kiar dk ar fi asha, e adevaru meu, asta-i buna! cum adik nu sint autentic?? sofisme d-astea va-nvata acolo la facultate, la cj? jeeeez..., i'm stunned! :o
si cum adik nu sint original?? adik, ai mai intilnit multi monarhisti atei (ma rog, agnostici), pro-liberal-economici & nihilisti in materie d morala, hedonisto-consumisti & pro-razboi, dorind o intoarcere la antikitatea greco-latina si totodata trendy-cool-avangardisti?? dk da, fa-mi si mie cunostinta cu dublul meu! (k sa-l omor & sa ramin unicat...)
|
asa da, in sensurile astea.. esti cel mai tare.. nu stiu pe altul care sa fie atfel si nici nu stiu pe cineva sa-si doreasca sa fie astfel

intr-un asemena eclectism nu stiu cine naiba s-ar simti confortabil sau el insusi!
in plus, nu ma simt obligat sa vin la fiec. skimb d mesaje cu bibliografia, incl. a mea: dk nu stiai k am scris asha dspr bush, e vina ta, inseamna k nu cunosti toata complexitatea fenomenului als, LOL! (btw, kestia cu extrasenzorialu era - hello! - a JOKE, da probabil k acolo, in ardeal, e k la semafoare  )
|
:lol: nu prea e ca la semafoare, iarasi ne subestimezi pe noi, ardelenii

:lol:. sau nuantarile te deranjeaza chiar in fiece situatie? (inclusiv atunci cand rid si eu!

)
si, in general, eu as lasa-o mai moale cu pretentiile astea d mare 'teorie' (politik or whatever), d park forumu asta ar geme d consideratii d mare subtilitate sau d idei geniale venind din partea anti-bushitzilor... CARE sint ideile alea forte, frate!? k nu compari alfa cu omega, ci alfa cu beta? multzam fain, mare lucru!
|
nu chiar geniale, dar oarecum subtile; iar mai oneste, mai realiste, sigur !
altfel, nu cred ca te-a amenintat cineva ca primesti cateva rigle la palma fiindca nu ti-ai facut temele, nu ai prezentat bibliografia si conspectele...

- tocmai ca aci nu e scoala, is prezente urmarile ei !
8)