View Single Post
Old 17 Oct 2006, 15:40   #22
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cu deznädejdea-n pipotä, väzusem ieri cum samavolnic fusese spulberatä cariera fetei, dupä doar câteva ore de extaz. Imaginam deja o operä gen Verdi, "O zi, rege", în minte compuneam aria lui I.M.M., cu leit-motivul "OK, pupici, merci!", etacetera, etcaetera. Dar graba de-a pleca mi-a piedicat räspunsul, iar când acasä revenii - o, jale! - cablul era picat, si pânä azi în zorii dup-amiezii nu l-au dres.
Acum, însä, constat cä I.M.M. s-a face fost repus în drepturi, si mult mä-mbucur, cäci:
Copiii mei, de artä iubitori, ideea-a salei moderatorificäri din tara olandezä proveneazä, acolo eu având dulce consoartä viitoare care, aflând pe meseneu despre schimbarea de regim cinemagistic, s-a pronuntat: ce bine-ar fi s-o puneti pe Monroe administrator, si mâine leatu-ntreg sä se destepte spre a vedea acest anunt:
"I'm your new boss, pupici!"
Au nu stia iubita-mi olandezä ce vra pupici sä zicä, dar intui cä e o vorbä cool.
Si astfel încolti în mintea-mi varianta mai cu talpa pre pämânt a faptei, cu I.M.M. mäcar moderator - drept pentru care la agapa din '80, am întreprins demersul necesar.
Au nu vedeti cä e O OPERA DE ARTA? Un ce urmuzian, sau ionescian, de nu chiar beckettian, räzbate, nuante de Tristan Tzara cu tonuri de Satie! O Meryl Streep în Zoe Trahanache, Claudia Cardinale în Chirita, sau, de ce nu, Jack Nicholson în travesti Aneta Duduleanu! Asa se cade a vedea numirea - scenä de geniu-n noul gen artistic, pe nume FORUMART!
Cäci cum a spus si Mister Shakespeare, odatä-n piesa "Cum vä place"...
Un forum e o scenä
Si fiecare user un actor.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif