Thread: Zona animata
View Single Post
Old 15 Oct 2006, 10:18   #22
alakazam
Banned

alakazam

Originally Posted by Cazeemeer:
Sper, alakazam, ca glumeai cu chestia cu Pokemon.
Nu, chiar nu glumeam... Cazeemeer, pot sa aflu si eu care este originea acestei atitudini incisive pe care o manifesti in postarile legate de opiniile mele...? Am mai observat opiniile tale ironice si in alte topic-uri unde am scris eu.
Nu de alta dar intreaga moda cu Pokemon e moarta (thankfully) in Occident de prin 2000 si pana si in Romania de prin 2001.
De gustibus... Inca odata tin a iti specifica faptul ca eu respect opiniile tuturor celor care ma respecta... Personal, in adolescenta, am considerat "Pokemon" unul dintre cele mai interesante (ca subiect; strict ca subiect, intrucat grafica si animatia lasau de dorit) seriale de animatie ale vremii sale. Inca mai consider ideea oarecum deosebita deoarece mi-au placut intotdeauna gãselniþele unor productii de a combina originalitatea cu clasicul...
Iar "ecranizare independenta a serialului Pokemon" e un fel de oximoron, fiindca Pokemon e probabil cel mai corporatist desen animat ever. Pare gandit din start cu posibilitatile de merchandising in gand. Adica totusi, sloganul lui e "Gotta catch'em all!"
Cel mai corporalist desen animat realizat din lume? :w00t: Ma faci sa râd, omule! Poate nu ai auzit de inceputurile benzlor desenate si a animatiei cu supereroi de prin anii '60 S.U.A.... Poate nu ai auzit de transformarea lui Superman, Batman, Spiderman in ceea ce se cheama "busness" in toata regula... In plus, Sailor Moon, Looney Toons au avut de o mie de ori mai multa publicitate si merchandising decat va avea Satoshi Tajiri (creatorul pokemonilor) vreodata...
P.S.: Sloganul "Gotta catch'em all!" se refera la pokemoni! Daca ai fi avut timp sa aprofundezi putin situatia inainte de a sari cu criticile, ai fi realizat ca aceasta este un fel de deviza pe care o intalneste in calatoria sa prin lume, personajul principal, Ash...

Whatever... Acuma, serios vorbind... Daca tu incepi pur si simplu sa arunci la gunoi toate adaptarile in film a unor desene animate, insemna ca cinematografia lumii ar fi lipsita de capodopere precum Superman, Batman, The Flintstones, The Addams Family, Scooby Doo...

P.S.2: Orice persoana ar trebui sa fie putin ipocrita daca ar spune ca nu i-ar conveni ca cinematograful romanesc sa se remarce printr-o productie (independenta sau nu) gen ecranizarea unui serial de animatie de o asemenea valoare... Ziceti voi asa, ca nu se prea poate si ca, deh, vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri, dar cred ca nu ar fi roman care sa nu se bucure daca in tara sa ar fi realizat un film gen Scooby Doo 2 sau ceva de genul acesta... Parerea mea!
alakazam is offline   Reply With Quote sendpm.gif