View Single Post
Old 13 Oct 2006, 21:51   #110
ulianov
Junior

ulianov

[quote="nume"]
Originally Posted by Pitbull:

Despre Binecuvantata fii inchisoare, am auzit ca e mai prost decat Fantasticul ... nu ma pronunt, nu l-am vazut.

:?

Eu n-am vazut Fantasticul Paparazzo, dar am vazut Binecuvintata fii, inchisoare!

Mie mi se pare prost filmat. Parca e teatru TV de marti seara. Scenariul ar merge, e chiar bun, dar e deranjant modul de filmare.
A luat un premiu al ecumenismului (am vazut DVD-ul in vitrina unei librarii de carte crestina - regasirea credintei, cam la atit se reduce critica din vest. E si asta, credinta i-a ajutat sa reziste, dar trec cam prea usor peste: de ce au ajuns in acele conditii? Au evitat elegant sa vorbeasca in cronicile lor de gulagul comunist. Prea mult. Au lasat reincrestinarea la un nivel "universal")
Dorina Lazar e impresionanta in sefa de inchisoare de femei. E autentica, stie sa fie dura, fara sa fie total imbecila (gardian comunist, deh), Maria Ploae zici ca s-a conformat toata viata numelui de familie: un aer batut si plouat (aici merge, dar nu stiu cum ar fi putut sa joace rolul unei prostituate. chiar nu o vad).

Per total filmul nu e prost, dar e prea putin. Parca lipseste ceva, se scrijeleste doar suprafata problemei. Un sentiment de neimplinire si de foame nesatisfacuta iti ramine la final.
ulianov is offline   Reply With Quote sendpm.gif