Originally Posted by Pitbull:
Vino mâine la cinemeeting! Ora 17:00, tot acolo, la "80"!
ok, pupici, merci
Sä te cunoascä si Gloria!
ok, merci, pupici
Si Stefan!
merci, ok, pupici
Si cine-o sä mai vinä!
pupici, ok, merci
E clar?
pupici, merci, ok
Bun.
merci, pupici, ok
|
ok vin ,daca nu intervine ceva.dar as vrea sa vin cu masinuta mea.dar sunt cam trista ca eu cred ca problemaeste nu cea cu benzina,ci cu uleiul.asa simt eu.de ce?pt ca e o poveste cam intortocheata.noroc ca mi-am recuperat banutii in schimb care i-am lasat garantie pt masinuta pt masinuta service.deci dupa accident politistul mi-a recomandat servisul din zona mea,adica si baiatul respectiv dan,bun dupa toate astea am fost si lasat masinuta si apoi mi-am luat-o ca nu eram linistita fara ea chiar daca mi-am lasat vreo cateva milioane bune garantie pana venea acceptul de plata care a durat cateva saptamani bune.ok deci baiatul respectiv mi-a facut masinuta era tanar dragutel am mai vb,dar nu a fost nimic intre noi.apoi pt ca eu nu eram multumita de asigurarea obligatorie mi-am facut casco,adica el mi-a recomandat pe un alt baiat dragutel care chiar imi placea ,m-am dat la el ce-i drept,dar nu s-a ajuns la dragoste adica doar o tentativa si atata tot.el oricum cred ca avea si pe cineva si oricum nu am facut-o cu el.faza nasoala este ca baiatul asta dan cred ca a aflat ceva ca m-am dat la prietenul lui si la el nu si cred ca era cam ofticat ,iar cand m-am dus acum sa schimb uleiul ,nu mi-a lipit bine pe unde a lasat sa se scurga cel nou ulei si asa ca acum mai am prob cu masinuta.adica am vazut pata sub masina de ulei si o simt eu ca e diferita face un zgomot anume cateofdatata ,se incinge foarte tare motorul si apa de la radiator..etc,
asta ar fi o varianta dar poate fi si neintentionata adica asa se comporta dupa schimbarea uleiului-desi e penibil ca il pierd.
sa fi lovit eu toba..etc..dar inainte nu ma plangeam si nu am vazut nici o pata si am mai fost o data cu sora mea la ai mei imediat dupa ce mi-am cumparat masinuta.
asa ca care este raspunsul corect?
eu daca nu exagerez in simp mai mult pe primul.uf. ce pot face?