View Single Post
Old 06 Oct 2006, 23:42   #868
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Bubu:
Am gasit eu: Caut secretara. Conditii de munca excelente, birou langa biroul meu. Discretie absoluta.

merci pt sustinere am fost si s-a rezolvat am putut ramane in continuare ,dar facand o cere in care sa precizez ce s-a intamplat si pt a fi mai atenta si s-a nu se mai intample altadata caci altfel nu mi se va da o alta sansa.eh acum sa ma mai duc si la fac sa imi fac continuare de studi si apoi sunt mai linistita,iar fericita in totalitate voi fi cand va fi cat mai repede visul meu realizat sa lucrez ca prezentatoare sau actrita in televiziune,film,teatru etc.dar totul e posibil.sa vina sa se implineasca si eu pot si pleca de acolo daca va fi ceva concret si ok conform viselor mele.oricum jobul este pt un an si apoi ramane de mine daca mai dau examen pt continuare sau sa continui sa lucrez in scoala respectiva.
dar pana atunci SA NU SE SE MAI INTAMPLE NIMIC NEPLACUT.si cu siguranta va fi ok ca dumnezeu este cu noi si in aerul nostul pretutindeni,iar puterea lui e mare,asa ca nu va incadui sa mai fie ceva neplacut daca este bun si ne iubeste.ok pupici