View Single Post
Old 03 Oct 2006, 18:40   #855
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
si veniti si voi cu metode pt a ma sculta copii .fara sa faca galagie.ok
Faci asa:
Intri in clasa la copi si ei 2 din 1ma bank ii dai cap in cap sqrt & tare & q forta D sa L iasa creierele P urechi si sa murdareask hainutele la ceilanti si L zici asa:
Cine nu ma sculta .fara sa faca galagie asa o sa pateasca.ok

mai pai asta e problema ,nu vreau sa ii pedepsesc ci sa inteleaga din propria lor placere sa fie cuminti si sa ne fie drag uni de alti sa lucram.si apoi asa metoda e foarte usor si de aplicat dar nu se stiu consecintele
deci vreau nici sa fiu dura cu ei ci prietenoasa si apropriata,dar si sa ne respectam si cand e cazul de gluma sa fie cand nu nu.

uite azi m-am suparat si i-am pedepsiti pe cei care nu asculta,care faceau ceva sa faca genoflectiuni si flotari.de cate ori faceau ceva aiurea ii puneam cate zece sa faca.deci acum sa fad daca e vreo diferenta.faza e ca nici nu ii bat asa,eventual o palma peste palma lor si nici nu e vreo pedeapsa sa ii afecteze psihic e ceva de miscare si fac sport in modul asta dar totusi o iau ca ceva find neplacut.
am mai facut o plansa si le dau stelute,altipilde in functie de cumintenia fiecaruia sau progrese.adica recompensa o steluta pt ceva ok.poate asa ii stimulez sa se concureze intre ei sa aibe dorinta sa fie cel mai cumointe si eventual apoi ii premiez poate.ramane de vazut.dar oricum le dau steluta.

asa mai veniti voi cu idei de joaca ,prin care sa fie si o modalitate de invatare,terapie adica,invatare prin joaca,.ok vedem astept ceva din partea voastra o idee.
Originally Posted by irene marlyne monroe:
e bine ca a fost bine
Parol?

Deviza mea in viata e:
CE E BINE NU E RAU.
Si mai am una:
DECAT RAU MAI BINE BINE.
Acum o sa am trei:
E BINE CAND E BINE.