Originally Posted by irene marlyne monroe:
dar la intoarcere am ramas pe autostrada ca am ramas fara benzina cred,si m-a tras cineva cu cordelina.dar pana la intrare in buc militari caci apoi a trebuit sa vin singurica,caci s-a rupt cordelina caci exact la intersectia dintre buc militari sau buc.centura-chitila pe acolo trebuia sa o ia persoana respectiva,dar s-a rupt cordelina asa ca am luat-o prin militari singurica a mai mers masinuta mea pana aproape de casa la intersectia mall si apoi din nou prob.am adus-o acasa in final
|
pai nasol daca te-ai oprit pe autostrada caci se terminase benzina,dar norocul tau totusi caci ti-ai gasit pe cineva sa te traga cu cordelina,caci altfel putea fii f.f.nasol,caci nu stii niciodata ce prob. apar cand esti singurica cu masinuta pe autostraduta,dar noroc cu cordelina,caci t-ea ajutat sa ajungi la buc. chiar daca s-a rupt cordelina,caci astfel ai mai avut parte de peripetii.caci s-a rupt cordelina.noroc cu chestiile redundante repetate inutil de mai multe ori fara sa fie nevoie, caci astea dau savoare lecturi