Originally Posted by Dominic:
sal.stiti ce este scris mai sus poate fi o chestie interesanta care gluma fiind poate fi luata si logic c ceva interesant.stiti doar ca creierul are a face cu substante care ii determina dispozitia sau tot circuitul unei fiinte umane.chiar citeam o carte:"formula fericirii"in care arata si vb de aceste substante adica dopamida,seretonina,en..care in prezenta lor ,sau in lipsa iti dau o anumita stare.atunci cand este placere si pasiune,anticipare frumoasa,ceva nou se elibereaza sopamina ce ii da individului un tonus pozitiv,fericire,atentie,inteligenta si de ce nu subst.cenusie devine mai multa pe cand contraru distrugerea ei,adica deceptiile-depresiile produc diminuarea si nefericirea ind.etc
dar lasa asta,faza e ca nu prea ma asculta copii fac galagie si se bat intre ei ,sau sunt si momente cand se inteleg ce pot face?
ok dar sa vedeti faza dura cu mine.
stiti ce s-a intamplat?am fost cu masinuta mea pt prima data la ai mei in jud.valcea 500 kmdus si intors.la dus a fost totul ok si chiar daca am condus pe timp de noapte am ajuns cu bine acasa,dar la intoarcere am ramas pe autostrada ca am ramas fara benzina cred,si m-a tras cineva cu cordelina.dar pana la intrare in buc militari caci apoi a trebuit sa vin singurica,caci s-a rupt cordelina caci exact la intersectia dintre buc militari sau buc.centura-chitila pe acolo trebuia sa o ia persoana respectiva,dar s-a rupt cordelina asa ca am luat-o prin militari singurica a mai mers masinuta mea pana aproape de casa la intersectia mall si apoi din nou prob.am adus-o acasa in final.dar cu peripeti si noroc.ok va pup.
si veniti si voi cu metode pt a ma sculta copii .fara sa faca galagie.ok