View Single Post
Old 27 Sep 2006, 11:55   #55
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu, dle leescu.
n-am nicio probl cu corpu meu, dk dspr asta este vba. poate dvs cu al dvs.
iar faptul k am fost expus 2 zile la rind p prima pagina, kiar si a unui ziar d scandal, consider k m-a valorizat in a twisted, funny sort of way...
p moment, da, a fost shocant, ma gindeam la consecinte etc, plus k am fost megafurios k asha cva s-a putut intimpla - tocmai mie, care sunt a control freak! -, dar acu, privind in retrospect, mi s pare cool. iar 'consecintele' au fost tandre, hehe (adik am cunoscut pers. care au vrut sa ma cunoasca precisely bec. of that!)...

deci nu ma consider 'umilit', ci dimpotriva: am beneficiat d public exposure p gratis, iar exhibitionismu meu a fost megasatisfacut

dar c leg. avea asta cu mitulescu?!
it escapes me...

:lol: :lol: :lol:

Dle Serban, ati innebunit ? scuzati-mi intrebarea ..

vorbeam despre felul in care, in tot acest forum, n-a fost critica sa va fi fost adresata la care sa nu solicitati dreptul la replica, apoi dreptul la replica replicii, apoi dreptul.. etc. Dreptul la avea ultimul, inatacabilul, indestructibilul Cuvant.

Exactly the case pointed above de dvs, cu telefonul, cu dreptul la replica etc..

Vorbeam de ego si de nimic altceva. Imi pare rau daca ati inteles gresit si imi pare rau daca v-am produs, asa cum se pare, vreo frustrare.

later edit:
recitind postul meu, imi dau seama ca, ortografiat e-go, cuvantul ar fi putut genera, absolut virtual si lateral, intelesul pe care l-ati asumat.

O mie de scuze, ca sa va citez - eu insa am facut-o neintentionat.

O zi cu ceaiuri si umbrele.