View Single Post
Old 25 Sep 2006, 17:39   #45
ulrich
Guru

ulrich

[quote="Ambra Blu"]
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Eu nu am vazut acest film, caci nu am timp. Insa, cu siguranta, daca l-as fi vazut vreodata, nu as fi lacrimat dupa o epoca in care erau inchise minti si trimise la munci, sau dupa sarafane si cravate rosii cu tricolor. Nu am apucat mult din epoca respectiva, dar am apucat suficient incit sa nu o regret deloc. Imi voi cauta emotii comune si elegii in masa in 'Hirtia va fi albastra', despre care, pina acum, am auzit niste lucruri promitatoare.
omu' a vazut bine:e un film slab ptr.ca e artificial la nivel de limbaj,se vorbeste fals si solemn. am zis "slab" ?puteam sa nimeresc si tasta de alaturi si sa spun "slav",ca nu greseam,la cate ingenuitati de-alea chinuite-de film est-european de prin anii '50-'60-sunt aici.nu stiu,dar fata de primul lui scurt("17 minute",un filmuletz dens si aspru) e de nerecunoscut :?

p.s:sunt si eu subiectiv-enervat,ptr.ca a trebuit sa-l vad asa cum m-am dezobisnuit,adica fara cutia de viteze la indemana+gugal+wikipedia+imdb+mess...dar cred ca as fi avut alta reactie la "hartia va fi albastra"(a aluat ieri premiul anatoliei,intr-o competitie puternica,cum de n-a scris nimeni de el?).asta mi-a adus aminte mai mult de un film vechi all lui kusturica decat de ce-a fost inainte de '89.